INSCHRIJVEN PLOEGERRANGFESTIVAL GESTART

Wie zwaait scepter over jeugd Ploegersland?

Ook voor de jeugdige Ploegers gaat het carnavalsseizoen zondag 5 november écht van start. In ploegerspaleis Het Hof vindt vanaf 13.00 uur de verkiezing van de jeugdprins(es) plaats. Dan wordt bekend wie er dit carnavalsseizoen samen met prins Joannes de scepter zwaait over Ploegersland.

Tijdens de verkiezing gaan 21 Liemdpse jongens en meiden met elkaar de strijd aan. Na een playback-act en een blunder wordt gekeken wie de opvolger van prinses Sennie en prins Jenske wordt. Een deskundige jury kiest de winnaar waarna deze samen met de jeugdraad en jeugdgevolg wordt geïnstalleerd.

De verkiezing start zondag 5 november om 13.00 uur.Alvast weten wie de kandidaten zijn? Kijk op www.ploegers.nl voor het hele overzicht én de motivatie van de deelnemers.

PLOEGERRANGFESTIVAL

Vanaf heden kunnen de jonge Ploegers zich aanmelden voor het Ploegerrangfestival. Dit jaar wordt het evenement gehouden op 17 december. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor een soundmix- of playback-wedstrijd. De meest carnavaleske act krijgt 'de vrolijke noot' uitgereikt van prins Joannes en adjudant Arthur. De winnaars van het Ploegerrangfestival verdienen een deelnameticket voor de jeugdzittingsavonden.

Wil je meedoen? Aanmelden kan tot 24 november via www.ploegers.nl.