Afbeelding
Foto:

Spooktocht wordt extra spannend in wijk Selissen

Kosten noch moeite zijn gespaard door de vrijwilligers van de Geitenwei in de wijk Selissen voor de jaarlijkse spooktocht van vrijdag 3 november. De traditionele tocht moet kinderen ook tijdens deze editie de stuipen op het lijf jagen.

De organisatie heeft het evenement gebaseerd op allerlei toepasselijke passages waarop de nodige effecten worden losgelaten. Wat en wanneer, dat houden de vrijwilligers nog geheim. Dat het menens is, blijkt wel uit de tip die de vrijwilligers van de Geitenwei meegeven: zij raden aan om in goede conditie aan de spooktocht te beginnen. De deelnemers zullen met allerlei spoken te maken krijgen en in benarde situaties terecht komen.

Kinderen vanaf 12 jaar mogen in groepen van maximaal acht personen meedoen aan de activiteit. Deelname is gratis en opgeven kan via e-mail: geitenweiboxtel@hotmail.com. De avond begint om 20.00 uur bij de Geitenwei aan de Reginahof en de eerste groep vertrekt om 20.15 uur. De kinderen krijgen een kop chocolademelk en iets gezonds, als ze de tocht voltooien.

LAMPIONNENOPTOCHT

Een week later, op vrijdag 10 november, staat er weer een activiteit op het programma in de wijk. Voor kinderen tot twaalf jaar wordt dan een lampionnenoptocht gehouden. Deelnemers moeten om 19.30 uur bij de Geitenwei zijn, om 19.00 uur vertrekt de stoet onder muzikale begeleiding door de wijk. Deelname is gratis. (Archieffoto: Hans van Doorn).