Woensdag 1 november: 19.00 uur in de Walnoot prijsuitreiking van de fotowedstrijd: Verborgen Schatten

Woensdag 1 november: 19.30 uur in de Walnoot, wijkavond; ontmoet elkaar en de politie, gemeente, St. Joseph, Contour de Twern, Platform bestuur.

Vrijdag 3 november: Spooktocht, georganiseerd door het activiteitenteam van De Geitenwei. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen meedoen, maar moeten zich wel aanmelden want vol=vol. Verzamelen om 20.15 uur. Zie de facebook pagina van de Geitenwei

Vrijdag 10 november: Lampionnenoptocht, vanaf 18.30 uur verzamelen op De Geitenwei en om 19.00 uur start de lampionnenoptocht. Neem je lampion mee en wandel gezellig mee door de wijk .

Zaterdag 25 november: intocht van Sinterklaas. Maar dit jaar is hij er al vroeg. Hij vertrekt om 11 uur vanaf de Keizerstraat voor een rondrit door de wijk. Sinterklaasfeest in de Walnoot om 12.00 uur. Zorg dat je op tijd bent!.

Zaterdag 9 december: Kerstmarkt in de van Beekstraat vanaf 16.00 uur en aansluitend zijn er 's avonds activiteiten in de Walnoot voor jong en oud.

Iedere dinsdagmorgen is er een koffie inloop in de Walnoot vanaf 10.00 uur en iedere dinsdag, zolang het droog en niet te koud is, is De Geitenwei geopend voor (groot)ouders met (klein)kinderen, en voor iedereen die zin heeft in een praatje en een kopje koffie.

Ieder 1e woensdag van de maand wordt er met een groep door de wijk en omgeving gezamenlijk gewandeld. Vertrek om 9.30 uur van de Walnoot, na afloop gezamenlijk koffie drinken.
Voor wie nog meer wil wandelen: Er hangen folders in De Walnoot met 3 ommetjes van verschillende lengte en folders van Kijk op Selissenwal, wil je meedoen met "Kijk op Selissenwal", meld je aan, dan krijg je een rooster waarop staat wanneer je aan de beurt ben om met een wijkbewoner te gaan wandelen. Samen spreek je af hoe lang en waar je gaat wandelen.
Voor wie op een andere manier actief wil zijn: De Geitenwei kan altijd mensen gebruiken, die dieren willen voeren, hokken schoon willen maken, klusjes willen doen. De Geitenwei organiseert ook knutselavonden.
Maar ook zijn er andere activiteiten in de wijk, doe navraag bij het Platform Selissen.

Gegevens Platform Selissen:
Voorzitter: Jan Pennings
Bestuursleden: Jeanne Sterks, Mohamed Rahmoune, Frans van Erve en Jo van Son
Contactgegevens
Secretaris: Marria van den Hoven, St. Willibrordstraat 51, e-mail: mgthijs@home.nl, tel: (0411) 67 37 03.