Afbeelding
Foto:

Joleen van Rooij aan de slag voor Brabants Centrum

,,Er gebeurt zóveel in de gemeente Boxtel. Het is geweldig om daar deel van uit te maken en het te mogen vastleggen." Sinds enkele weken is Joleen van Rooij (53) actief als correspondent bij stichting Brabants Centrum. De Liempdse is geen onbekende in de gemeente...

Sinds 2007 is Joleen actief voor Omroep Dommelland, onder meer als programmamaker, presentator van Dommelland Live. Ook is ze betrokken bij DBC Nieuws, het wekelijkse tv-journaal van Dommelland en Brabants Centrum. Met enige regelmaat staat ze op het podium bij lokale theater- en musicaluitvoeringen, terwijl ze ook aan het roer stond van musicalproducties als 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?' en 'The Sound of Music'. En sinds enkele weken mag ze daar het correspondentschap voor Brabants Centrum aan toevoegen. ,,Artikelen schrijven is totaal iets anders dan onderwerpen verwoorden op televisie", zegt Joleen. ,,Het bevalt me goed. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in lokale initiatieven en activiteiten. Het is leuk dat ik daar als correspondent deel van kan uitmaken. Mensen die tips hebben, kunnen mij uiteraard altijd benaderen."

Esch

Telebingo LOHA

Op veler verzoek organiseert de Essche muziekvereniging Sint-Willibrordus vanaf zondag 29 oktober weer een Willibrordusbingo. Deelnemers kunnen tot en met maart iedere laatste zondag van de maand meedoen aan het spel, dat live op lokale omroep LOHA (Ziggokanaal 48) wordt uitgezonden. Kaarten à 5 euro zijn verkrijgbaar bij dorpshuis De Es, supermarkt Spar, Ons Café of op bestelling via telefoonnummer 06-33 59 03 40. Mensen maken kans op allerlei prijzen.