Honk- & softballers JRC Ducks sluiten seizoen tevreden af

Het seizoen zit erop voor de honkballers en softbalsters van JRC Ducks. Voorzitter Bart Toemen blikte tijdens een goed bezochte seizoensafsluiting terug op een voor alle teams succesvolle jaargang. Ondanks dat sommige teams door uiteenlopende oorzaken werden geconfronteerd met het wegvallen van hun trainer/coach, wisten ze zich allemaal prima staande gehouden.

Op de laatste wedstrijddag speelde de honkbalaspiranten van Ducks uit tegen het Tilburgse Blue Lions. Die wedstrijd werd met 16-5 verloren. Thuis, in het Boxtelse sportpark Den Wielakker werd tijdens de feestelijke seizoensafsluiting afscheid genomen van enkele trainsters/coaches die zich jarenlang inzetten voor de jeugdteams. Het bestuur van JRC Ducks toonde zich bij monde van Toemen erkentelijk voor hun inspanningen.

De beeball majors en honkbalpupillen gaan na de herfstvakantie, meteen weer werken aan het nieuwe seizoen en trainen daarvoor op maandagavonden in de gymzaal van het Jacob-Roelandslyceum. Voor alle andere teams beginnen de zaaltrainingen na de kerstvakantie in sporthal De Braken. In maart starten de voorbereidingen op de nieuwe competitie die op 7 april van start gaat.

Meer informatie: info@jrc-ducks.nl.

Meisjesteam VC Blox boekt klinkende winst

Het meidenteam A1 van de Boxtelse volleybalvereniging VC Blox boekte zaterdag een overtuigende overwinning op Nuvoc. In vier sets werd de tegenstander uit Veldhoven verslagen.

De eerste set ging goed van start en werd makkelijk door de Boxtelse meiden gewonnen met 25-14. De tweede set verliep moeizamer, VC Blox kwam op een achterstand van zes punten. De opstelling bleek een struikelblok voor enkele speelsters. De ploeg wist echter terug te komen met harde aanvallen en services. Uiteindelijk kwam ook de tweede set op naam van de volleybalsters uit Boxtel te staan: 25-21. Toen ook de derde set lastig van start ging, beloofde de trainer te trakteren op bitterballen als de meiden zouden winnen. De aanval werd toen flink ingezet en de achterstand op Nuvoc werd ingehaald. VC Blox A1 wonnen de set met 25-22. Tijdens de laatste en beslissende set verdween de concentratie. De passes kwamen niet goed aan en wederom keken de Boxtelse volleybalsters tegen een achterstand aan. Met goede services en harde klappen kon VC Blox alsnog de overwinning opstrijken: 25-19.