Dejay Sam Feldt zorgt voor'magic'
Dejay Sam Feldt zorgt voor'magic' Foto: Marcel Fischer

Chambre Sur Plus zamelt 10.000 euro in voor villa pardoes

Het dak eraf met deejay Sam Feldt

HENK VAN DER ZEE

Ondernemend Boxtel hield gisteravond haar eigen dancefeest in de special effects-hal van Magic FX. De wereldberoemde deejay Sam Feldt (alias voor Boxtelaar Sammy Renders) trad op voor de ondernemersclub Chambre Sur Plus. Na een boeiend gesprek met interviewer Nol Havens, de bekende zanger van VOF de Kunst, gaf Feldt de uitverkochte zaal de kans om zich op Ibiza te wanen en te deinen op de beats van zijn muziek. Het dak van Magic FX ging eraf...

Chambre Sur Plus organiseerde voor de tweede keer in haar bestaan een bijzonder evenement waarvan de opbrengst naar een maatschappelijk doel gaat. Deze keer werd gekozen voor Villa Pardoes, waarvan spreekstalmeester en zanger Havens ambassadeur is. Dankzij hun persoonlijke connecties kregen de leden van de ondernemersclub het voor elkaar dat Sammy Renders belangeloos meewerkte.

En dat is bijzonder; Renders treedt over de hele wereld op als deejay Sam Feldt. Hij was openhartig tegen Havens en gaf een inkijkje in zijn ondernemende leven. Als 13-jarige schreef hij zich al in bij de Kamer van Koophandel. Van het verkopen van beamers tot het testen van games en het verkopen van Twittervolgers: hij bedenkt doorlopend nieuwe zaken die hij 'gewoon' gaat doen. Havens kon dan ook niet geloven dat Renders pas 24 is...

Vanaf het moment dat Sam Feldt na het vraaggesprek zijn beats in startte, ging het dak eraf. Zowel de harde beats als de special effects, waar Magic FX om bekendstaat, zorgden ervoor dat er een dansende menigte ontstond die volop genoot. Onder wie Peter Persoon, de directeur van Villa Pardoes. Mensen genoten niet alleen van de sfeervolle avond, maar ook van het bedrag dat Chambre Sur Plus bij elkaar bracht: liefst 10.000 euro.

FOTO ONDER: Chambre Sur Plus haalde deejay Sammy 'Sam Feldt' Renders naar de special effectshal Magix FX. Er werd 10.000 euro opgehaald voor Villa Pardoes. (Foto: Marcel Fischer).