Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

Statiegeldactie Coop helpt Liempdse ouderenactiviteiten

Kloosterhof biedt gratis maaltijden aan

De verbouwing van de keuken in De Kloosterhof in Liempde werd voor de zomer nog afgerond. Dit was nodig om de steeds populairder wordende maaltijdendienst, die het dienstencentrum aan ouderen aanbiedt, op te kunnen vangen. En nu er meer maaltijden vanuit de grotere keuken geserveerd kunnen worden, gaat De Kloosterhof begin 2018 gratis maaltijden weggeven. Samen met de plaatselijke Coop supermarkt wordt een statiegeldactie op touw gezet.

De Coop uit Liempde springt bij om dit mogelijk te maken: tot 31 december wordt aan klanten gevraagd hun emballagebonnen in te leveren voor ouderenactiviteiten in De Kloosterhof. De supermarkt in Liempde verdubbelt de opbrengst. Die wordt ingezet voor dinerbonnen voor Liempdse ouderen, die zij dan weer kunnen inleveren voor een maaltijd ter waarde van 8.25 euro. Zij kunnen de bonnen besteden van januari tot en met maart 2018. Steeds meer ouderen maken gebruik van de maaltijdenservice van De Kloosterhof. 55-plussers hierdoor gezond en in een gezellige omgeving lunchen.

FOTO ONDER: Dankzij de verbouwing van de keuken kan De Kloosterhof meer maaltijden uitserveren aan Liempdse ouderen. (Foto: Gerard Schalkx).