Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

AUTOMOBILISTEN DOEN WINTERCHECK

Olie&zo presenteert zich aan het publiek met pop-upgarage op Markt

Olie&zo, gevestigd aan de straat Hemelrijk op bedrijventerrein Ladonk, presenteerde zich zaterdag op een ludieke manier aan het publiek: op de Markt in Boxtel werd die dag een pop-upgarage ingericht.

De pop-upgarage kwam voort uit een samenwerking met Filipe Mode. Automobilisten konden de hele dag terecht voor controle van banden, vloeistoffen en verlichting: essentiƫle onderdelen om veilig de koude en donkere maanden door te komen. Voorbijgangers reageerden enthousiast. Michel den Ouden, die in zijn nieuw te openen horecagelegenheid Deegeluk aan het klussen was, onderbrak er zelfs even zijn werk voor. Hans van Ommen en Matthieu Musch van Olie&zo


Workshop mantelzorg

In fysiotherapiepraktijk De Dommel aan het Molenpad 7a in Boxtel vindt woensdag 18 oktober vanaf 19.30 uur een gratis workshop voor mantelzorgers plaats. Er is onder meer aandacht voor til-technieken. Aanmelden via secretariaat@fysiotherapiededommel.nl of via telefoonnummer (0411) 62 44 04.

spraken na afloop van een geslaagde dag. Deelnemers maakten tevens kans op een gratis auto-onderhoudsbeurt. De winnaar daarvan is inmiddels op de hoogte gebracht.

Olie&zo verricht onderhoudsbeurten, reparaties en keuringen. Daarnaast beschikt de garage over een assortiment occasions van uiteenlopende merken en prijsklassen. Meer informatie is te vinden op www.olie-zo.nl.

FOTO BOVEN: Michel den Ouden (rechts) was een van de automobilisten die zijn voertuig zaterdag liet controleren bij de pop-upgarage van Olie&zo. (Foto: Albert Stolwijk).