Robin van Beek nam het enige doelpunt van Essche Boys voor zijn rekening. (Foto: Hans Verberk). Foto: Hans Verberk

Opnieuw puntenverlies voor Essche Boys in competitie

De voetballers van Essche Boys hebben hun nederlaag van vorige week niet goed kunnen maken. In eigen huis bleek Acht uit Eindhoven de bovenliggende partij: 1-4.

Roy Roestenburg van Acht bracht na een kwartier spelen de 0-1 op het scorebord. Lang kon Acht hier niet van genieten want nog in dezelfde minuut scoorde Robin van Beek de gelijkmaker: 1-1. Twee minuten later zette Robertino Geerings zijn ploeg uit Eindhoven op voorsprong: 1-2. In de blessuretijd van de eerste helft liepen de bezoekers uit naar 1-3. In een vroeg stadium van de tweede helft besliste Acht het duel met een kopbal.

Librespelers 't Ivoor verslaan Liempdse tegenstander: 27-21

De strijd tussen de libreteams van biljartvereniging 't Ivoor uit Boxtel en Het Wapen van Liempde mondde uit in een overwinning voor de Boxtelse biljarters. Ook het tweede libreteam versloeg de tegenstander.

In de wedstrijd tegen de Liempdenaren waren Fouad Hasbani en Chris Fasseur te sterk voor hun tegenstanders. Wel moest Theo Verhagen zijn meerdere erkennen in Henry van Dijk, hij scoorde 7 punten. Het tweede team van 't Ivoor boekte een ruime overwinning op de Driehoek 1. Ad van Os viel hier extra op, hij speelde zijn winstpartij met een hoog moyenne van 3,82. Het derde libreteam leed een nipte nederlaag. Leo Huijbers won zijn wedstrijd, maar zijn teamgenoten noteerden een verlies.

Bij de recreaanten libre scoorde het eerste team voor de derde keer op rij de maximale score van 40 punten. Ook het tweede boekte winst, evenals het derde team. Het vierde team won, maar had de pech dat Frans van Esch drie caramboles tekort kwam; de biljarters behaalden anders de maximale score.

In de categorie recreanten 3-band klein won team 5. Team 6 leed een nederlaag, ondanks een mooie partij van Fouad Hasbani. Hij was ook succesvol voor het zevende team. In de avondcompetitie boekte het 3-banden klein team ook een overwinning, evenals de biljarters in 3-banden groot. Zij moesten aantreden met reservespelers Hasbani en Theo Verhagen. Dankzij de ervaring van laatstgenoemde kon de ploeg de winst noteren.