Het Goed controleert fietsverlichting

Om iedereen te wijzen op het belang van fietsverlichting, zet de ANWB in samenwerking met scholen, verenigingen en andere partners allerlei acties op touw. Bij kringloopwinkel Het Goed aan de Industrieweg in Boxtel kunnen fietsers op zaterdag 14 oktober hun verlichting gratis laten controleren en repareren.

,,Het is belangrijk dat mensen op de fiets goed zichtbaar zijn in het verkeer. Zeker nu het weer vroeg donker is. Daarom doen wij met onze medewerkers graag mee aan deze actie", licht regio-bedrijfsleider Ad Vogels van Het Goed Toe. Bezoekers kunnen hun fietsen tussen 09.00 en 17.00 uur laten controleren. Reparaties zijn kosteloos. Tijdens het wachten wordt gratis koffie of thee geserveerd aan de fietseigenaren.


Rommelmarkt

Gemeenschapshuis De Rots in Boxtel wordt zaterdag 14 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur omgetoverd tot rommelmarkt. De toegang is gratis. Verkopers betalen vier euro voor de huur een tafel. Reserveren kan via (0411) 60 10 36 of 06-10 11 18 77. Ook kan er een e-mail gestuurd worden naar kuilen_wim@hotmail.com of kuringen@home.nl.