Film in Kloosterhof Liempde

Dienstencentrum De Kloosterhof doet woensdag 18 oktober even dienst als bioscoop als de film 'Demain Tout Commence' wordt vertoond. De avond gaat om 19.30 uur van start; een halfuur eerder is de zaal geopend.

Hoofdrolspeler en playboy Samuel krijgt de schrik van zijn leven als hij van Kristin uit Engeland hoort dat hij vader is geworden. Net zo snel als dat ze gearriveerd is, is de blonde vrouw met de taxi richting het vliegveld vertrokken. In alle consternatie heeft ze de drie maanden oude baby bij Samuel achtergelaten... De filmavond wordt verzorgd door de stichting Belangenbehartiging Ouderen Liempde (BOL). Toegangskaartjes kosten 2,50 euro inclusief een kop koffie of thee.


High Beer vs High Wine

In Café Het Wapen van Liempde wordt op vrijdag 20 oktober een speciaalbier- en wijnavond gehouden: High Wine vs High Beer. Patrick Melis van brouwerij De Proosterij presenteert dan zijn bierspecialiteiten terwijl wijnkenner Arjen van Sluijs meer vertelt over wijnen. De avond begint om 20.00 uur. Deelnemen kost 26,50 euro inclusief hapjes. Reserveren kan via telefoonnummer 06-29 08 06 49 of e-mail: info@wapenvanliempde.nl.