Biljartmarathon in De Kloosterhof

In dienstencentrum De Kloosterhof in Liempde wordt morgen, vrijdag 13 oktober vanaf 08.30 uur de achttiende biljartmarathon voor senioren gehouden. Vijftig deelnemers strijden in vijf poules om de titels.

Na vijf wedstrijden zijn de poulewinnaars en beste nummers twee bekend. Zij gaan door naar de kwartfinales waar via een knock-outsysteem wordt bepaald welke vier biljarters naar de halve finale gaan. De uiteindelijke finale wordt rond 18.00 uur gespeeld onder toeziend oog van wethouder Herman van Wanrooij.


Leenders boult naar weektitel tijdens Regiomix

Jeu-de-boulesvereniging De Walnoot trok met haar wekelijkse Regiomixtoernooi maandag in totaal 43 deelnemers naar de speelbanen aan de Selissenwal. Deze week ging speler Leo Leenders er met de winst vandoor; hij scoorde in totaal 31 punten.

De jeu-de-boulers hadden geluk tijdens het wekelijkse toernooi; tussen de buien door was het maandagmiddag droog en warm genoeg om buiten te spelen. Het bleek voor Leenders dan ook een prima dag om zijn slag te slaan door beslag te leggen op de eerste plaats. De tweede stek was voor Eric Jansen, die 24 punten scoorde, gevolgd door Nanda van Weert met 23 punten. Ad Voermans, Jos van Meersbergen, Paul van Helvoirt, Jan Pennings en Adrie Voets complementeerden de top acht.

Wie interesse heeft in jeu de boules, kan iedere maandag meespelen of een kijkje komen nemen. Dat kan vanaf 13.00 uur bij het terrein van JBV De Walnoot aan de Selissenwal 25 in Boxtel. Voor meer informatie, kijk op de website www.jbvdewalnoot.nl.

Biljarten

Wapen van Liempde

Het kaderteam van biljartvereniging 't Wapen van Liempde/RegioBank heeft uiteindelijk vier van de acht punten overgehouden aan de wedstrijd tegen D'n Babbel uit Wintelre. Ton Rovers en Leo van Hastenberg konden het niet bolwerken tegen hun opponenten. Cees van Eindhoven en Harm van de Laar sloten hun partijen wel winnend af, ondanks dat beide spelers uit Wintelre slechts luttele caramboles tekort kwamen.

Overige uitslagen

Wapen v. Liempde 1 - Ivoor        21-27

Wapen v. Liempde 2 - Krijt op Tijd        19-30

Wapen v. Liempde 3 - De Straat        20-26