Theatershow 'Kras op cruise' in Boxtel

Vanwege haar 65-jarig bestaan én de verwelkoming van het tweeduizendste lid organiseert de Boxtelse afdeling van de Katholieke Bond van Ouderen (KBO) op vrijdag 20 oktober vanaf 14.00 uur de theatershow 'Kras op cruise' in Podium Boxtel aan de Burgakker. Ook niet-leden van de KBO zijn welkom.

De show speelt zich af op een cruiseboot. Een gemêleerd gezelschap houdt vakantie op dit schip. Zo zijn onder meer een baron en barones, chique echtparen en luidruchtige voetbalsupporters van de partij. Veel liedjes uit 'Kras op cruise' zijn bekend onder het publiek en kunnen die middag worden meegezongen. De show wordt verzorgd door vereniging De Gouden Mix, een gezelschap dat bestaat uit veertig 'krasse senioren' dat muziek en theater op de planken brengt.

VOORVERKOOP

Om zoveel mogelijk mensen van de middag te laten te genieten, vindt op donderdag 12 oktober een extra kaartverkoop plaats. Mensen kunnen tussen 14.00 en 14.30 kaartjes halen in De Rots (Nieuwe Nieuwstraat, Boxtel), De Walnoot (Reginahof, Boxtel), Simeonshof (Annastraat, Boxtel) en Orion (Lennisheuvel). Tickets kosten tien euro.