Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

Modellen tonen najaarsmode in stralende zon

Waar eind maart de laatste trends op het gebied van voorjaarsmode werden getoond tijdens koopzondag 'Boxtel zet de bloemetjes buiten', was het zaterdagmiddag tijd om herfst- en winterkleding te showen aan het publiek. Tijdens 'Fashion in Dino-Town' betraden kinderen en volwassenen op drie momenten de veertig meter lange catwalk op de Markt.

Winterjassen, dichte schoenen, bruidsmode, lingerie en zelfs pyjama's: modellen van Tiga, zowel jong als oud, presenteerden zaterdag in de stralende zon de najaars- en wintercollecties van modezaken uit het centrum. Tijdens het mode-evenement werd ook de samenwerking gezocht met mbo-school SintLucas. Studenten kregen de kans bijzondere, zelfgemaakte sieraden te tonen aan het publiek. Bezoekers stonden rondom het kleurige podium of keken naar de modeshows vanaf een terrasje. En uiteraard waren alle modezaken geopend, zodat mensen de kleding op het podium zelf konden passen...

FOTO LINKS: Zelfs kleurige pyjama's passeerden de revue tijdens 'Fashion in Dino-Town', zaterdag op de Markt in Boxtel. (Foto: Gerard Schalkx).


Supermarkt Lidl

Supermarktketen Lidl is in 2017 twintig jaar in Nederland gevestigd. Met de actie 'Lidl helpt lokaal' bedankt de supermarkt de klanten en worden 412 lokale initiatieven ondersteund met een donatie van 1.000 euro. De Boxtelse vestiging heeft begin deze week een cheque overhandigd aan wooninitiatief Kamille, een huis in Sint-Oedenrode voor mensen met een verstandelijke beperking.