Afbeelding
Foto:

Deejay Sam Feldt te gast bij Business Beats Boxtel

Onder de naam Business Beats organiseert de Boxtelse businessclub Chambre Sur Plus woensdag 11 oktober vanaf 20.00 uur een evenement waarvan de opbrengst bedoeld is voor het goede doel Villa Pardoes. In de recent opgeleverde demonstratieruimte van het bedrijf Magic FX aan de Schouwrooij in Boxtel is de bekende deejay Sam Feldt te gast.

Sam Renders - artiestennaam Sam Feldt - is afkomstig uit Boxtel en reist als deejay de hele wereld over. Zijn versie van het nummer 'Show me Love' en de in 2016 uitgebrachte single 'Summer on you' met het Nederlands dance-duo Lucas & Steve eindigden hoog in de hitparades. Tijdens de jaarlijkse bekendmaking van de 'DJ Mag Top 100 beste dj's ter wereld' kwam Feldt in 2016 binnen op de 87e plaats.

Tijdens het evenement van Chambre Sur Plus wordt een vraaggesprek met Feldt georganiseerd in de vorm van College Tour, het programma waarin presentator Twan Huys bekende sterren interviewt en het publiek ook de kans krijgt vragen te stellen. Gespreksleider van de Boxtelse versie van College Tour is Nol Havens, bekend als zanger van de Nederlandstalige popgroep VOF De Kunst. Hij verschaft de gasten meer inzicht in het ondernemerschap en het doorzettingsvermogen van Sam Feldt.

Na afloop van het interview verzorgt de Boxtelse deejay een exclusief optreden. De opbrengst van de avond is bestemd voor Villa Pardoes. Het goede doel biedt onvergetelijke gratis vakanties aan gezinnen met een ernstig ziek kind van 4 tot en met 12 jaar oud.

Kaarten voor Business Beats zijn verkrijgbaar via de website www.chambresurplus.nl/samfeldt.

Boxtel

Zingen bij Den Boer

Hedenavond, donderdag 21 september wordt in café Den Boer aan de Corpus een gratis toegankelijke meezingavond gehouden. Mensen zijn welkom vanaf 21.00 uur, de toegang is gratis.