Veteranendag krijgt dit jaar nieuwe invulling

Boxtel en Sint-Michielsgestel organiseren dit jaar voor het eerst samen de jaarlijkse Veteranendag op zaterdag 23 september om 10.00 uur in gemeenschapshuis De Rots. Eerder dit jaar kregen organisatoren stichting Veteranen Boxtel en de gemeente het verzoek vanuit Sint-Michielsgestel om ook de handschoen op te pakken voor veteranen uit de buurgemeente, waar Boxtel ambtelijk mee samenwerkt

De jaarlijkse dag voor oudgediende militairen wordt in Boxtel sinds 2009 al georganiseerd en vanaf 2011 door de stichting Veteranen Boxtel in samenwerking met de gemeente. Boxtel en Sint-Michielsgestel stuurden begin september een brief naar alle militaire veteranen die bij de gemeentes bekend zijn. De Boxtelse veteranenstichting roept deelnemers op te laten weten of ze komen.

Mochten er veteranen zijn die begin september niets hebben ontvangen, dan kunnen zij contact opnemen met stichting veteranen Boxtel door te e-mailen naar boxtel@veteranenboxtel.nl.


Kinderatelier De Ruimte

Creatief atelier De Ruimte start woensdag 28 september met de cursus Verborgen Schatten voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Die omvat vier blokken van acht lessen van twee uur en worden gegeven op donderdagmiddag op het adres Selissen 6a. Deelnemers betalen 12 euro per les, inclusief materiaal en wat lekkers. Kijk voor meer informatie op www.deruimtebeleven.nl of bel: 06-54 27 87 63.