Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

Organisator René Leenders is
tevreden over festival Slowlive!

,,Geweldig." Zo omschrijft René Leenders, organisator van Slowlive! - Slow!r Edition, de vijfde editie van het door hem georganiseerde evenement in één woord. Hij kijkt dan ook tevreden terug op een mooi festivalweekend in en om restaurant De Liempdse Barrière. En hij brengt het heuglijke nieuws dat er ook een zesde editie komt. ,,En deze zal op dezelfde locatie en wederom tijdens het eerste weekend van september plaatsvinden."

Waar Leenders over de vorige edities van Slowlive! al de nodige complimenten in ontvangst mocht nemen, is dat tijdens en na deze editie nog meer het geval. ,,Ik heb ontzettend veel positieve reacties mogen ontvangen, iedereen vond het festival geweldig. De bands werden goed ontvangen en bezoekers vonden het leuk hun eigen biertje – van een brouwerij uit de buurt - te mogen tappen."

Verbeterpunten zijn er ook. Zo wil de festivalorganisator onder meer gaan bekijken op welke manieren er meer bezoekers kunnen worden gelokt. Ook wil hij een groter stuk van het terrein gaan gebruiken. ,,Tijdens deze editie hebben we slechts een/derde van de beschikbare grond gebruikt. Al moet ik zeggen dat we wel een klein festival willen blijven en vooral inhoudelijke verbeteringen willen doorvoeren. En nu we niet weer op zoek hoeven naar een nieuwe locatie, hebben we meer tijd om bezig te zijn met deze inhoudelijke verbeteringen."