Herdenkingshoeken gemeente en DVG

Om inwoners de mogelijkheid te geven om schriftelijk een reactie te geven op het overlijden van Willy van Zuijlen (74), hebben de gemeente Boxtel en voetbalvereniging DVG herdenkingshoeken ingericht.

Van Zuijlen was jarenlang actief als gemeentesecretaris in de voormalige gemeente Liempde en later assistent-secretaris van de gemeente Boxtel. Ook voetbalvereniging DVG kon op zijn medewerking rekenen; hij vervulde ruim vijftien jaar de functie van voorzitter. Voorafgaand aan alle wedstrijden van DVG die afgelopen weekeinde plaatsvonden, werd een minuut stilte gehouden.

GEMEENTEHUIS

Sinds maandag ligt in de hal van het Boxtelse gemeentehuis een condoleanceregister. Wie gebruik wil maken van de mogelijkheid om iets in het herdenkingsboek te schrijven, kan dat deze week tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis doen. Daarna zal de gemeente de condoleances inbinden en aanbieden aan de nabestaanden van Van Zuijlen.

Elders op deze pagina is een in memoriam van de Liempdenaar te lezen. Ook geeft burgemeester Mark Buijs in zijn functie als voorzitter van de gemeenteraad een reactie op het overlijden van Van Zuijlen.