V.l.n.r. Elisah Doevendans, Linda van de Wiel, Carolijn van der Hoeven, Henk van der Zee, Daisy Renders en Dolf van Aert zijn verantwoordelijk voor het concept en de inhoud van DIT, samen met Kim van Stippent (niet op de foto). (Foto: Peter de Koning).
V.l.n.r. Elisah Doevendans, Linda van de Wiel, Carolijn van der Hoeven, Henk van der Zee, Daisy Renders en Dolf van Aert zijn verantwoordelijk voor het concept en de inhoud van DIT, samen met Kim van Stippent (niet op de foto). (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

NIEUW TIJDSCHRIFT BOXTEL VERSCHIJNT IN DECEMBER

Magazine DIT in de startblokken

Alle leden en abonnees van Brabants Centrum krijgen in de feestmaand december de eerste editie van het magazine DIT thuisbezorgd. DIT gaat tweemaal per jaar verschijnen; óók het voorjaar. Het tijdschrift gaat iedere uitgave dieper in op één thema. De eerste editie staat in het teken van 'gebalanceerd leven'.

In de glossy is straks van alles te lezen over begrippen als bewegen, eten, drinken, genieten, maar ook leven, sport, lichaamsverzorging en voeding. Naast gezonde voeding is er uiteraard niks mis met een glas wijn of frietje op zijn tijd. Balans is dus het sleutelwoord en aan dit onderwerp wordt in de eerste uitgave van DIT uitgebreid aandacht besteed, mét lokale invalshoeken en ondernemingen die volledig bij het thema passen.

Een team van ondernemende Boxtelaren gaat samen met stichting Brabants Centrum aan de slag met DIT. Kim van Stippent (Met Stip op Één), Daisy Renders (Daisy Renders Fotografie en Grafisch Ontwerp), Elisah Doevendans (Get to the Po!nt), journalist Dolf van Aert, Carolijn van der Hoeven (Carolijn Schrijft) en Linda van de Wiel (Tekst door Linda) gaan de komende maanden alle onderwerpen uitwerken en het magazine vormgeven.

Magazine DIT valt tegelijk met de krant van donderdag 14 december in de brievenbus. Ook mensen die de krant aanschaffen bij een van de verkooppunten ontvangen een exemplaar. Bovendien komt de glossy op diverse leestafels in de dorpen te liggen.