Afbeelding
Foto:

TIJDENS ACTIVITEITEN KENNISMAKEN MET NIEUWE GROEP

Leden Scouting Boxtel 'vliegen over'

,,Het is jammer dat de vakantie voorbij is, maar dat betekent wél dat Scouting Boxctel weer start", aldus voorzitter Mario de Keijzer. Alle scouts kijken uit naar een nieuw seizoen vol uitdagende activiteiten. Voor de oudste leden van de verschillende leeftijdsgroepen begon dat zaterdag al; zij mochten 'overvliegen'...

Tijdens de opening van een nieuw seizoen stappen de oudste leden van een leeftijdsgroep over naar de volgende groep en dit wordt ook wel 'overvliegen' genoemd. De leden legden een parcours af op de nieuwe speelheuvel die eerder dit jaar door de vrijwilligers op het terrein gebouwd is.

Verschillende groepen van Scouting Boxtel hebben nog ruimte voor nieuwe leden. De programma's aan het begin van het seizoen zijn erop gericht om de groep goed te leren kennen, omdat dan ook de overgevlogen leden nieuw zijn. Voor geïnteresseerden die voor het eerst bij de scouting komen kijken is deze periode bij uitstek geschikt om in te stromen.

Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden allerlei activiteiten georganiseerd. Van het organiseren van een verkiezing van de stoerste scout tot het lopen van een spannende natuurtocht. Maar ook primitief pizza's bakken in een houtgestookte oven, abseilen en weekendkampen staan op het programma. Meer informatie: www.scoutingboxtel.nl. (Foto: Basman Creëert).