Deelnemers aan de derde editie van De Bokselse Kwis proberen onderweg vragen op te lossen. De vierde quiz wordt zaterdaqg 4 november gehouden. Ook dit jaar staan enkele 'buitenrondes' op het programma. (Foto: Albert Stolwijk).
Deelnemers aan de derde editie van De Bokselse Kwis proberen onderweg vragen op te lossen. De vierde quiz wordt zaterdaqg 4 november gehouden. Ook dit jaar staan enkele 'buitenrondes' op het programma. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Albert Stolwijk

INSCHRIJVING VOOR VIERDE EDITIE VAN DORPSQUIZ IN VOLLE GANG

Teller Bokselse Kwis nu al op 41 teams

De drie organisatoren van De Bokselse Kwis hebben na de zomervakantie de voorbereidingen van de vierde editie van de dorpsquiz weer opgepakt. De inschrijving is in volle gang; inmiddels hebben zich al 41 teams aangemeld voor het evenement dat dit jaar op zaterdag 4 november plaatsvindt.

Ook dit jaar spelen alle teams die meedoen aan De Bokselse Kwis voor een lokaal (lees: Boxtels) goed doel. De inschrijving ging kort voor de zomervakantie van start en loopt tot eind oktober. Deelnemers dienen zich online aan te melden voor het evenement, dat op 4 november om klokslag 18.00 uur van start gaat en eindigt als de klok van de Sint-Petrustoren diezelfde avond elf keer slaat. De teams kunnen ook dit jaar rekenen op een lijvig vragen- en opdrachtenboek. Deelname aan de dorpsquiz kost 25 euro per team; het inschrijfgeld gaat naar de goede doelen die door de winnende teams zijn voorgedragen.

In 2016 werd de hoofdprijs gewonnen door team 't Hert van Boxtel, dat 750 euro verdiende voor de Voedselbank. Tussen de Dekens verdiende 450 euro voor Met je Hart, terwijl de Boxtelse Buikschuivers 250 euro ontving voor de WensAmbulance Brabant, die een laatste wens van een Boxtelse cliënt in vervulling liet gaan. Ook werd 150 euro uitgekeerd aan stichting Leergeld, centrumpleeghuis Liduina en Alzheimercafé 't Groene Woud. In totaal deden vorig jaar 75 teams mee.

De inschrijving voor De Bokselse Kwis gaat via de vernieuwde website www.debokselsekwis.nl.