De cover van magazine DIT, dat op 14 december bij alle leden en abonnees van stichting Brabants Centrum op de mat valt. De eerste uitgave richt zich op het thema gebalanceerd leven. (Ontwerp: Daisy Renders).
De cover van magazine DIT, dat op 14 december bij alle leden en abonnees van stichting Brabants Centrum op de mat valt. De eerste uitgave richt zich op het thema gebalanceerd leven. (Ontwerp: Daisy Renders). Foto:

4 SEPTEMBER

Informatieavond

Avondopleidingen

SKO in Vught

Avondopleidingen SKO in Vught houdt maandag 4 september haar jaarlijkse informatieavond. Tijdens de bijeenkomst wordt een toelichting gegeven op het klassikale cursusaanbod dat SKO aanbiedt in zowel Vught als 's-Hertogenbosch.

Het cursusaanbod omvat onder meer opleidingen op het gebied van boekhouden (BKB, PDB, MBA), loonadministratie (BKL, PDL), personeel, marketing, management, secretarieel, commercieel en financieel administratief en telefoneren/receptiewerkzaamheden.

Avondopleidingen SKO biedt ook de cursussen Word, Excel, blind typen, zakelijk Nederlands/Engels/Duits, notuleren, PR en presentatie-/vergadertechnieken aan.

De opleidingen zijn praktijkgericht. Wat deelnemers 's avonds leren kan de volgende dag op de werkvloer toegepast worden. Voor alle opleidingen kan een landelijk diploma worden behaald, voor de cursussen wordt een certificaat verstrekt. Alle opleidingen en cursussen gaan ongeacht het aantal deelnemers in het najaar van start op een van beide SKO-locaties.

Tijdens de bijeenkomst kunnen belangstellenden met docenten praten en advies inwinnen. Ook kan het lesmateriaal ingezien worden. Inschrijven is ook mogelijk.

MEER INFORMATIE

De informatieavond van Avondopleidingen SKO wordt gehouden in het Maurick College aan de Titus Brandsmalaan 1 in Vught en duurt van 19.00 tot 21.00 uur.

Meer weten? Kijk op www.AvondopleidingenSKO.nl of bel naar telefoonnummer (073) 656 22 77.