Taverbo/Sabo

opent seizoen

met toernooi

Na een korte zomerstop staat ook bij tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo het nieuwe seizoen voor de deur. Traditiegetrouw wordt dit voorafgegaan door het Stijve Spierentoernooi dat morgen, vrijdag 25 augustus vanaf 19.30 uur gehouden wordt in de eigen accommodatie aan de Vietboog.

Vanaf maandag 28 augustus is de zaal weer normaal geopend en zullen ook de reguliere trainingen hervat worden. ,,Taverbo/Sabo is een gezellige en bruisende vereniging met een eigen accommodatie in sportpark Munsel", vertelt Hans van der Aa. ,,Loop gerust eens binnen en doe een aantal keer vrijblijvend mee. Er zijn mogelijkheden voor zowel recreanten die vrij spelen op woensdagochtend of donderdagavond en wedstrijdspelers."

Het voordeel van tafeltennis is volgens Van der Aa dat het door zowel jong als oud gespeeld kan worden. Gedurende het jaar worden er tevens allerlei leuke activiteiten en toernooien georganiseerd. Meer informatie staat op www.taverbo.nl. Bellen met Hans van der Aa kan ook: telefoonnummer (0411) 68 41 80.


Twee proeflessen

Ashihara Karate

4Defence Boxtel

4Defence Fight School Boxtel geeft woensdag 6 september twee gratis kennismakingslessen voor het Ashihara Karate. De lessen worden verzorgd in de sporthal van orthopedagogisch instituut De La Salle aan de Schijndelseweg, gelegen achter Het Dommelbad.

De les voor de jeugd van 7 tot en met 11 jaar is van 17.45 tot 18.45 uur. Deze karatelessen bevat veel spelelementen zodat de kinderen spelenderwijs bekend raken met de technieken en disciplines van het karate. De oefeningen worden altijd met partner uitgevoerd zodat zo realistisch mogelijk getraind wordt.

De les voor de oudere deelnemers vanaf 12 jaar is van 19.00 tot 20.30 uur. Tijdens deze karatelessen leren deelnemers onder anderen diverse stoot- en trapcombinaties. Er wordt ook gespard. Verder kunnen deelnemers zich uitleven op kussens, waarop onder meer gebokst en getrapt kan worden.

Volgens initiatiefnemer Peter Kerkhof staan tijdens alle trainingen plezier, sportiviteit, sfeer en respect centraal. ,,Er is aandacht voor zowel recreanten als voor mensen die interesse hebben om in competitieverband het full-contact karate te beoefenen."

Meer weten? Kijk op www.4defence.nl of bel naar telefoonnummer 06-21 43 11 92.