De Bourgondiër

sluit deuren

aan Bosscheweg

Gasterij De Bourgondiƫr aan de Bosscheweg in Boxtel heeft de deuren gesloten. Dat maakt uitbater Peter van Rossum op de website van het restaurant bekend.

Van Rossum schrijft in de korte verklaring dat het hem 'ondanks enthousiasme en tomeloze inzet' niet gelukt is een bloeiend bedrijf op te zetten. ,,Na vier jaar is het doek gevallen en kan ik u niet meer van dienst zijn."

De uitbater dankt de vaste gasten voor hun regelmatige bezoek en spreekt de waardering uit voor zijn team dat hem 'altijd heeft gesteund'.

is een begrip in Boxtel en bood onder eerdere uitbaters enkele tientallen jaren onderdak aan liefhebbers van zowel het a la carte-eten als formules als steengrillen. Verder bood de locatie onderdak aan feesten en partijen en werden er afscheidsbijeenkomsten gehouden. Voorheen stond het restaurant bekend als De Nieuwe Ketting. Een verwijzing naar De Oude Ketting, het horecabedrijf dat is gelegen aan de overzijde van de Bosscheweg.


Randstad Boxtel

verhuist naar

's-Hertogenbosch

Het diende zich al een poosje aan; de vestiging van Randstad in Boxtel verdwijnt. De afgelopen maanden hing er regelmatig een afwezigheidsbriefje op de voordeur en was het kantoor dikwijls gesloten. Navraag bij Randstad Groep bevestigt het vermoeden. Eind oktober verhuist de vestiging naar 's-Hertogenbosch vertelt woordvoerder Joost Heeroma.

,,We hebben gekeken naar de spreiding; waar zitten je klanten, waar zijn veel kandidaten? In 's-Hertogenbosch zit voor ons vanzelfsprekend de meeste bedrijvigheid en het portfolio is groter", zegt woordvoerder Heeroma. ,,Ons huidige klantenbestand in Boxtel blijven we overigens gewoon bedienen vanuit 's Hertogenbosch. De afstand is immers heel klein." De vestiging in Boxtel wordt daarom samengevoegd aan het einde van oktober."

Op een steenworp afstand zit in Boxtel bovendien uitzendbureau Start People. Ook die vestiging is al een poos dicht. Op de voordeur staat op een briefje 'wegens omstandigheden gesloten'. Volgens een woordvoerder van Start People blijft het uitzendbureau echter in Boxtel zitten.