FELLE STRIJD LAATSTE WEEKEND AUGUSTUS

Hockeytop op Verzijden Summer Trophy MEP

Hockeyclub MEP uit Boxtel organiseert tijdens het laatste weekeinde van augustus wederom haar traditionele toernooi. De FMC Verzijden Summer Trophy powered by Business Club MEP vindt vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus plaats op de velden van de Boxtelse club in sportpark Molenwijk. Verschillende topteams uit binnen- en buitenland geven dan acte de présence. Er komen zes herenselecties en drie damesteams. Zij zullen gegarandeerd een felle strijd leveren.

Al vele jaren organiseert MEP een sterk bezet toernooi tijdens de voorbereiding op het nieuwe hockeyseizoen. Tijdens het toernooi wordt er gestreden om de enige echte FMC Verzijden Summertrophy. De wedstrijden starten op vrijdag om 19.00 uur, zaterdag om 10.00 uur en zondag om 10.30 uur. De herenfinale wordt zondag om 14.30 uur gespeeld en Dames 1 van MEP sluit het toernooi zondag om 16.00 uur af. De hockeysters treden dan aan tegen de Terriërs uit Heiloo.

Aan het toernooi doet de mannenselectie van MEP mee, maar ook de eerste teams van Oranje Rood uit Eindhoven, de Terriërs uit Heiloo, De Hopbel uit Schijndel en de selectie van Schiedam. Op het veld maken naast het eerste vrouwenteam van MEP ook de Clifton Ladies Hockey Club uit Engeland en de Terriërs hun opwachting.

PROFILEREN

Net als vorig jaar heeft een aantal leden van de Business Club van MEP zich als sponsor verbonden aan het toernooi door middel van het kopen van loten. De trekking is al geweest. Ook dit jaar kwam FMC Verzijden als winnaar uit de bus. Een toepasselijke winst, aangezien de familie Verzijden al jaren betrokken is bij de club en weet hoe belangrijk een goede voorbereiding is.

MEP wil zich met dit toernooi profileren in de hockeywereld. De club heeft de ambitie om het niveau komend jaar te verhogen. Volgens voorzitter Peter Langenhuijsen is de vereniging daar méér dan klaar voor: ,,Dat is voor een club met een rijke historie ook niet meer dan logisch. Tophockey zit in het DNA. De vrouwen en mannen van MEP hebben bijna altijd op het hoogste of één na hoogste niveau gepresteerd. Daar willen we graag naar terug, niet alleen met onze senioren, maar óók met de junioren. De organisatie van dit toernooi is een mooie gelegenheid om te laten zien wat we in huis hebben."


JRC Ducks

hervat competitie

na zomerstop

De seniorenteams van honk- en softbalvereniging JRC Ducks hervatten komend weekend na een korte zomerstop de reguliere competitie.

De jeugdteams van JRC Ducks hebben nog een weekje extra vrij; hun competitiewedstrijden staan een week later weer op het rooster. Voor de jeugd wordt op 23 en 24 augustus een honk- en softbalkamp georganiseerd.

Programma zondag 20 augustus

Softbal: Ducks – Alphians        11.00

Honkbal: Hazenkamp – Ducks 1         10.30

Honkbal: Bullfighters – Ducks 2         14.00