't Collectief geeft uitleg over
ontwikkelingen Kleine Aarde

't Collectief wil omwonenden en andere belangstellenden op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het terrein van De Kleine Aarde. Vrijdag 1 september vindt in het bezoekerscentrum aan Het Klaverblad van 16.00 tot 19.00 uur een inloopbijeenkomst plaats.

Afgevaardigden van de partijen die samen 't Collectief vormen, Heijmans, Helicon, Maris Projects, SintLucas, Summa College, waterschap De Dommel, woonstichting Sint-Joseph, staan die middag klaar om vragen te beantwoorden en uitleg te verzorgen over de diverse plannen.

Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk een wandeling te maken over het terrein en een kijkje te nemen in de Voedseltuin, waar vrijwilligers onder leiding van Theodoor van Leeuwen ervoor zorgen dat cliënten van Voedselbank Boxtel wekelijks verse groenten krijgen.

Mensen die enkele uren per week beschikbaar zijn, groene vingers hebben of juist meer willen leren over tuinieren, kunnen zich melden bij Van Leeuwen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-53 15 53 61 of e-mailadres tvleeuwen@xs4all.nl.


Boxtel

Bierproeverij

Voor bierliefhebbers en andere belangstellenden organiseert KBO Boxtel op zaterdag 26 augustus een bierproeverij bij café N9NE aan de Parallelweg Zuid in Boxtel. Naast het proeven van enkele biertjes krijgen deelnemers ook diverse hapjes voorgeschoteld. De kosten bedragen 15 euro, opgeven is mogelijk bij Toos Bosveld, telefoonnummer (0411) 67 43 08 of e-mail toosbosveld@ziggo.nl.

Toneelworkshop

Om te ervaren hoe leuk toneelspelen is, kunnen leden en niet-leden van KBO Boxtel donderdag 31 augustus deelnemen aan een speciale workshop. Regisseur Ria Willers van toneelclub Nooit Gedacht uit Lennisheuvel geeft in gemeenschapshuis Orion uitleg over verschillende aspecten van toneelspelen. Aanmelden voor 22 augustus is mogelijk bij Ria Willers, telefoonnummer (0411) 67 41 68 of e-mailadres casparwillers@zonnet.nl. Ook mensen die een bijdrage willen leveren aan de bouw van decors, kleding maken, souffleren of het schenken van koffie zijn welkom.