Afbeelding
Foto: Daisy Renders

VAN OERS NEEMT VOERMANS OVER

'Nog steeds een bekend gezicht over de vloer'

LONNEKE HOONDERT

Enkele weken geleden ging Installatietechniek Voermans in Boxtel failliet. Van Oers Installaties uit Oisterwijk nam het bedrijf over. Hoewel bij voormalige klanten van Voermans straks een bestelbus voor de deur stopt met een andere naam, sleutelt er nog steeds een vertrouwd gezicht aan Boxtelse cv-installaties. Oud-werknemer Marc Verhagen sloot zich na het faillissement namelijk aan bij Van Oers.

Verhagen komt uit Schijndel, maar werkte de afgelopen tweeënhalf jaar voor Voermans. ,,Storingen oplossen, onderhoud plegen: ik heb heel wat huizen én cv-installaties van binnen gezien in Boxtel en Liempde. Nu ik door mag starten bij Van Oers blijf ik dan ook verantwoordelijk voor dit gebied. Voormalige klanten van Voermans krijgen dus nog steeds een bekend gezicht over de vloer."

VERHAAL

De Schijndelaar is al vijftien jaar werkzaam in de branche en geniet van het vak. ,,Het werk is afwisselend. Bij de één pleeg je onderhoud, bij de ander verhelp je een storing. Je geeft advies, maar beantwoordt ook vragen. Iedere dag ontmoet je verschillende mensen met ieder hun eigen verhaal. Dat vind ik heerlijk. Lekker kletsen én uiteraard je werk goed uitvoeren", lacht hij.

Hoewel hij noodgedwongen een overstap moest maken naar een ander bedrijf, is Verhagen blij met de kans die Van Oers hem geeft. ,,Het is een leuke club en de collega's zijn superleuk en behulpzaam. Van Oers is iets groter dan Voermans en kent meer structuur. Ik zit hier wel op mijn plek."

De firma Van Oers maakt onderdeel uit van de Van den Broek Groep te Oss. Algemeen directeur Niek van den Broek toonde zich vlak na de overname verheugd. Volgens de directeur sluiten de activiteiten van Voermans perfect aan bij de activiteiten van Van Oers Installaties, dat zich de afgelopen jaren succesvol heeft beziggehouden met de service op en verkoop van cv-installaties, loodgieterswerkzaamheden en het toepassen van duurzame producten in de regio Oss, 's-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven.

FOTO ONDER: Marc Verhagen werkte bij het inmiddels failliete Installatietechniek Voermans. Dat werd overgenomen door Van Oers Installaties. Verhagen besloot te blijven. (Foto: Daisy Renders).