Afbeelding
Foto: Sabine Hobbelen

FEESTAVOND IN CAFÉ 'DE PEETVADER'

Personeel Vollop verrast ODC-selectie in Spanje

ANNELIEKE VAN DER LINDEN

Na de wedstrijden op zondag, tijdens stapavonden: de selectie van voetbalvereniging ODC is regelmatig in café Vollop aan de Markt te vinden. Om de voetballers te bedanken voor deze gezellige tijd, werden zij vorige maand tijdens een trainingskamp in Spanje op ludieke wijze verrast door het personeel van de Boxtelse kroeg...

,,Vollop is inmiddels anderhalf jaar geopend en in die tijd hadden we nog geen personeelsuitje gehad", aldus Sabine Hobbelen, die achter de bar werkt van het café waar voorheen Markzicht was gevestigd. ,,Toen ontstond het idee om met het personeel naar Lloret de Mar in Spanje af te reizen." De selectie van ODC zou daar enkele dagen later arriveren voor een trainingskamp. ,,Joris van den Akker, eigenaar van Vollop, wilde het team graag verrassen", aldus Sabine. Van den Akker legde contact met de eigenaar van De Peetvader, een kroeg in Lloret de Mar en vroeg of hij en de rest van het personeel dit café een tijdje mochten gebruiken. ,,De kroegbaas van De Peetvader vond dit een goed idee, dus op donderdagavond stonden we allemaal klaar om ODC te ontvangen", legt Sabine uit.

Twee voetballers van ODC waren op de hoogte van de verrassing en zij leidden het team naar De Peetvader, waar de mannenploeg op kosten van Vollop een feestje kon vieren. ,,Daar stond de vaste bewaker bij de deur en de rest van het personeel van Vollop stond afwisselend achter de bar. En natuurlijk draaiden we muziek die ook regelmatig in onze kroeg te horen is. ODC was dan ook enorm verrast", lacht Sabine. ,,Het was een gezellig feestje."

FOTO ONDER: De selectie van ODC, die op trainingskamp was in Spanje, stond vorige maand even raar te kijken toen het personeel van hun stamkroeg Vollop aan de Markt in Boxtel als verrassing café De Peetvader in Lloret de Mar had overgenomen.