De Liempdse groep Noottoestand trapte zaterdagmiddag af tijdens Big Band on the Beach op het terras van recreatieplas De Langspier. (Foto: Daisy Renders).
De Liempdse groep Noottoestand trapte zaterdagmiddag af tijdens Big Band on the Beach op het terras van recreatieplas De Langspier. (Foto: Daisy Renders). Foto: Daisy Renders

BIG BAND ON THE BEACH VAN GILDENBONDS SLAAT AAN

De Langspier, daar zit muziek in...

Volop genieten. Dat deden de mensen die zaterdag een bezoekje brachten aan Big Band on the Beach van de Gildenbondsharmonie. Op het zonovergoten terras van recreatieplas De Langspier luisterden zij naar swingende muziek onder het genot van een verfrissend drankje.

De muzikale middag werd geopend door Noottoestand uit Liempde. De muzikanten startten erg voortvarend en strooiden vol enthousiasme hun klanken over het terras. De pauzes werden 's middags opgevuld met de klanken van de Red River band. Deze groep timmert aardig aan de wegp; een geoefend oor hoort gelijk dat de leden het afgelopen jaar flink wat vooruitgang hebben geboekt.

Big Band Boxtel zette een swingend uurtje muziek neer met fraaie zangnummers door Donna en Jazzmin Hobbelen. Hierna was het de beurt aan De Nieuwe Nobelaer Bigband onder leiding van Boxtelaar Harry Hendriks. Deze band was bij deze gelegenheid niet niet helemaal compleet maar dit werd goed opgevangen door enkele muzikanten van Big Band Boxtel. Zij schoven moeiteloos aan bij het gezelschap. Ook Hendriks maakte er met zijn muzikanten een waar feestje van.

Als afsluiter trad de Stripe Big Band op onder leiding van Simon Bruul. Ook deze groep musiceerde naar hartenlust. Het grote publiek genoot van een heerlijke middag op het terras van De Langspier. Na afloop was er een barbecue voor de mensen die zich hier vooraf voor hadden ingeschreven.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding