Liempdenaren

gaan strijden

om golftitel

Golfkampioenschap 'De Liempdse' wordt vrijdag 1 september voor de 28e keer georganiseerd. Liempdse mannen en vrouwen slaan deze editie af op golfbaan De Haenen in Teteringen.

De deelnemende golfers zullen een zogeheten 'strokeplay-wedstrijd' spelen: de golfer met de minste slagen wint. Daarnaast zal er ook een 'stableford-wedstrijd' plaatsvinden. Daarbij draait het om het aantal slagen dat iemand in relatie tot par slaat. Ook zijn er prijzen te winnen voor onder meer het slaan van een 'neary': de bal die het dichtste bij een van de holes eindigt. Aanvang is 09.30 uur op golfbaan De Haenen. De eerste afslag is om 10.28 uur.

Na de wedstrijden is er in café Het Wapen van Liempde een feestavond tussen 19.30 en 01.00 uur, waar ook de prijsuitreikingen zijn. Deelname kost 60 euro; de feestavond inclusief diner en drankjes kost 40 euro. Niet-spelende partners zijn dan ook welkom. Aanmelden kan tot 20 augustus via e-mail: bert.beekmans@home.nl onder vermelding van naam, EGA-handicap en het al dan niet deelnemen aan de feestavond.

Bridge

Bridgeclub Revanche

Uitslag dinsdag 11 juli

A-LIJN

José v.d. Laar/Gerarda v. Oirschot        61.61

Ted v. Doorn/Francis Verhees        57.14

Frank & Henk Schalkwijk        56.85

B-LIJN

Margo v.d. Sloot/Trix v.d. Kolk        69.44

Marian v. Kempen/Simone v. Thiel        64.24

Jeanne & Piet Snijders        58.68