Vakantietip?

Rondje Boxtel

met De Pagaai

Het Rondje Boxtel staat al vele jaren te boek als een van de leukste sportieve uitjes in Boxtel. Kanovereniging De Pagaai stond aan de wieg van deze 9,5 kilometer lange kanotocht over de Dommel, die enkele jaren geleden werd uitgeroepen tot een van de 'parels' van Boxtel.

Het Rondje Boxtel kan tot en met eind september gevaren worden op zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur. Het vertrekpunt is het clubhuis van De Pagaai aan de Voetboog waar leden uitleg wordt gegeven over de route, de spelregels die onderweg in acht moeten worden genomen en de wijze waarop kanoërs de glijgoot in de Mgr. Wilmerstraat moeten bevaren.

Het Rondje Boxtel kan online geboekt worden via de website van De Pagaai: www.depagaai.nl. Voor meer informatie kan na 18.00 uur gebeld worden naar telefoonnummer 06-20 08 29 82.

De Pagaai organiseert meer activiteiten in Boxtel. Zo tekenen de leden elk jaar voor de Munseltocht. Dat is een kanotochtje voor bewoners met een verstandelijke beperking van woongroep De Munsel, die is gelegen nabij het clubhuis. Kano's worden omgebouwd tot catamarans om ook mensen in een rolstoel een tochtje over de Dommel te kunnen aanbieden. De Munseltocht voert richting de hooibrug nabij Gemonde.

DOMMELTHEATER

Zondag 24 september doet De Pagaai andermaal mee aan het evenement Dommeltheater. Onder het motto 'Niets is wat het lijkt' maken de leden een bijzondere schuit die onder grote publieke belangstelling over de Dommel zal varen. Dommeltheater is onderdeel van de kunst- en cultuurweek QQLQ die in september in Boxtel wordt gehouden.

Bridge

Bridgeclub Boxtel

Uitslag donderdag 6 juli

A-LIJN

Arnold Bosveld/Marianne Soederhuizen        61,40

Marijke Klaassen/Annie v.d. Sangen        60,60

Willemien de Langen/Francie Geurts        59,32

Bridgeclub Liempde

Uitslag donderdag 6 juli

A-LIJN

José v.d. Laar/Gerarda v. Oirschot        61.46

Francien v. Roy/Jeanne v. Doremalen        57.29

Dinie Eltink/José v.d. Steen        55.21

B-LIJN

Guus v. Wijlick/Will v.d. Worp        60.83

Lamber v. Asseldonk/Michael Legius        58.33

Paar v.d. Meerakker/v.d. Heijden        54.17