Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

DORPSQUIZ VINDT PLAATS OP ZATERDAG 23 SEPTEMBER

Lennisquizzz beleeft derde editie

Inwoners van Lennisheuvel en andere quizliefhebbers kunnen zich opmaken voor de derde editie van de Lennisquizzz. Na een quizloos jaar 2016 – de organisatie besloot een jaartje over te slaan – wordt momenteel door de vijf organisatoren gewerkt aan een leuke en attractieve dorpsquiz die zaterdag 23 september van stapel loopt. De digitale inschrijving is al gestart.

De derde Lennisquizzz wordt samengesteld door Werner Dekkers, Marcel Vermeiren en Marcel Roos. Het drietal krijgt dit jaar versterking van de nieuwkomers Linda de Jong en Linda van der Zijde. Maureen van Heertum heeft het organisatieteam verlaten. ,,We hebben er bewust voor gekozen om in 2016 geen quiz te organiseren", legt Dekkers uit. ,,Quizzen is populair en we willen het spannend houden voor de deelnemers. Door een jaar over te slaan, is er weer erg veel animo om mee te doen en hebben we tijd gehad om weer een spannende en originele Lennisquizzz samen te stellen."

Een quizteam dient minimaal te bestaan uit tien tot vijftien personen. ,,Om goed mee te doen is het verstandig om te spelen vanaf een locatie in de buurt van het dorp omdat daar het een en ander te doen zal zijn", vertelt Dekkers.

Inschrijven kan met een digitaal inschrijfformulier, dat te vinden is op de Facebookpagina van de Lennisquizzz. Een e-mail sturen naar lennisquizzz@gmail.com kan ook. De quiz start zaterdag 23 september om 18.30 uur. Deelname kost 30 euro per team. (Foto: Albert Stolwijk).