Afbeelding
Foto: Oosterhof

FEESTELIJKE HEROPENING IN RECHTERSTRAAT

Eerste Nieuwste Blokker opent in centrum Boxtel

Blokker vernieuwt zijn winkels in hoog tempo. Wekelijks wordt het winkelpubliek verrast met de Nieuwste Blokker winkels. Gisterochtend opende een Nieuwste Blokker aan de Rechterstraat 41 in Boxtel.

Blokker heeft de bakens verzet, zo laat het concern weten. Naast het vertrouwde Blokker assortiment wil de winkelketen meer zijn, namelijk 'de winkel die van het huis een thuis maakt'. De winkelruimte aan de Rechterstraat is overzichtelijk ingedeeld in 'werelden' als Eten & Tafelen, Koken & Bakken, Schoonmaak & Huishoud, Opbergen & Organiseren, Wassen & Strijken, Elektrische Apparaten, Baden & Slapen, Inspireren & Verrassen, Spelen & Beleven en Wonen & Sfeer maken.

Directeur Winkeloperatie Corné Mulders: ,,We willen de vernieuwing echt laten zien. Tegelijk willen we herkenbaar blijven voor onze trouwe klanten. We hebben nu een mooi evenwicht gevonden: onze grote keuze in scherp geprijsde, elektrische huishoudelijke apparaten. En daarnaast de nodige vernieuwing. Zoals Blokker eigenmerkartikelen, handdoeken en dekbedovertrekken, notebooks, party-artikelen, en producten die inspelen op trends en seizoenen."

Het assortiment in de Nieuwste Blokker is flink groter dan in de winkel zelf. In de Nieuwste Blokker is ook een online bestelpunt aanwezig. Daar kunnen direct artikelen besteld worden. Die kunnen binnen één dag thuis worden afgeleverd of worden opgehaald in de winkel.

Een ingrijpende verbouwing en de start met de Nieuwste Blokker is voor het winkelteam en de winkelleiding 'een spannende tijd', zo werd gisteren gemeld. Bedrijfsleider Peter: ,,Ons team praat al een poosje mee over de 'Nieuwste Blokker' in Nederland. Maar nu kunnen we het onze klanten ook werkelijk laten zien. Een nieuwe winkel, een nieuwe inrichting, die frisse stijl... Leuk dat het nu allemaal echt wordt. Kortom, het voelt als een frisse start die volop energie geeft. Wie deze dagen bij ons binnenstapt zal dat meteen ervaren."

(Foto: Madeleine Bolle).


Prijzenexplosie in Oosterhof Boxtel

De ondernemers in winkelcentrum Oosterhof in Boxtel-Oost hebben deze week de prijzen uitgereikt van de maandelijkse Prijzenexplosie.

De cadeaus (waardebonnen, te besteden bij lokale ondernemers) gingen naar de families Rheule, van de Biggelaar, Hendriks, Soffner, Van de Wildenberg, Van Beek, Lamers, Voets, Kuijpers. Angelique Verheule won de hoofdprijs: een televisie. Van 15 tot en met 21 juli maken klanten opnieuw kans op een prijs door hun kassabonnen in te leveren.

Afbeelding