Theaterkamp voor kinderen
in buitengebied van Gemonde

Theaterboerderij Op 't Hogt aan de Vogelenzang 2 in Gemonde organiseert tussen 17 en 21 juli een kamp voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Een week lang wordt gewerkt aan een voorstelling, afgewisseld met spelletjes en workshops.

Ivo van Megen regisseert de voorstelling, die is gebaseerd op 'De drie zusters' van Anton Tsjechov. Het is een stuk over verlangen naar wat ver weg is, waardoor de schoonheid van dichtbij verloren gaat. Tijdens het kamp wordt iedere ochtend gerepeteerd voor de opvoering. In de middag zijn er workshops en spellen, zoals een speurtocht, zwemmen, het maken van een decor en schminken. In de avond


Terrasconcert Voices

Popkoor Voices Liempde presenteert zondag 9 juli een concert in zomerse sferen op het terras van café 't Wapen van Liempde aan Raadhuisplein 4. De enthousiaste groep van zangers die begeleid wordt met keyboard, drums en gitaarspel, brengt Nederlands- en Engelstalige popmuziek ten gehore. Het concert begint om 11.00 uur, de entree is gratis.

is er een kampvuur, karaoke of een film. Belangstellenden kunnen voor meer informatie en aanmeldingen contact opnemen met Els Verschuren van theaterboerderij Op 't Hogt via (073) 54 79 973 of e-mail: info@ophethogt.nl.


Zomerconcert

Muziekvereniging Sint-Lambertus houdt zaterdag 8 juli om 19.30 uur een zomerconcert in de kiosk aan de Dorpstraat in Gemonde. De tuin rondom de kiosk wordt sfeervol aangekleed; voor het publiek zijn zitplaatsen beschikbaar. Leden van de fanfare trakteren op koffie, thee en een glaasje fris.

Pelgrimstocht

Moeder Marom en zoon Andrew Portier uit Gemonde presenteren woensdag 12 juli hun fotoreportage en verhaal over de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella in dorpshuis De Kei in Gemonde. De twee liepen de circa 750 kilometer lange route vanaf het Franse dorp Saint-Jean-Pied-de-Port. Aanvang is 19.30 uur en de presentatie begint om 20.00 uur. Aanmelden via e-mail: info@opvoedersvannu.nl.