Mantelzorgwandeling Kampina

De mantelzorgers in Boxtel gaan donderdag 13 juli tussen 13.30 en 16.00 uur wandelen in Kampina. Steunpunt mantelzorg van ContourdeTwern organiseert de activiteit.

Mantelzorgers komen er vaak niet aan toe om er op uit te gaan in de natuur. Daarom zorgt steunpunt mantelzorg er voor dat zij een middagje kunnen ontspannen. In de mooie omgeving Kampina welteverstaan. ,,De natuur van de Kampina, eigenlijk 'bij ons om de hoek', geeft wandelaars de gelegenheid om helemaal tot rust te komen. Zo kunnen ook de mantelzorgers deze middag genieten van al het moois dat zij tegen zullen komen", laat de organisatie weten. ,,Lekker ontspannen, eens met andere mensen praten, nieuwe contacten opdoen, en gezellig samen 5 tot 6 kilometer lopen over een prachtige route."

Ongeveer anderhalf uur zal de wandeling duren. Na afloop is er koffie met iets lekkers. De organisatie geeft mee om voor goed schoeisel te zorgen. Deelnemers verzamelen bij Sint-Ursula, van waar met de auto naar het natuurgebied gereisd wordt. Aanmelden kan voor 12 juli door te mailen naar mariekedijkshoorn@contourdetwern.nl of via telefoonnummer 0411-65 58 99.