Afbeelding
Foto:

Vooruit helpen

Trots op het rijke verleden, maar vooruitkijkend naar de toekomst wordt gebouwd aan een betrokken, bevlogen en betrouwbaar Reinier van Arkel.

Als oudste instelling voor geestelijke gezondheidszorg van Nederland heeft Reinier van Arkel een interessant verleden. Maar de toekomst is waar het om gaat en daar zijn de medewerkers dagelijks mee bezig. Werken bij Reinier van Arkel betekent cliënten, jong en oud, met complexe psychiatrische problemen voorúit helpen. Vooruit, want grip op eigen leven vinden we erg belangrijk. Daarom staat herstel bij ons centraal.

De vakkundige en betrokken medewerkers bieden diagnostiek, behandeling en begeleiding in 's-Hertogenbosch en de Meierij. Onze hoofdlocaties zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch en Vught, ook kan men ons tegenkomen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, in poliklinieken in de regio en in de wijk, want het liefste biedt Reinier van Arkel de zorg thuis in de eigen omgeving van de cliënt.

575-JARIG BESTAAN
In 2017 viert de instelling het 575-jarig bestaan. In het jubileumjaar worden maandelijks activiteiten georganiseerd voor burgers, cliënten en medewerkers. Op die wijze wil Reinier van Arkel blijk geven van haar maatschappelijke betrokkenheid. Volg het programma op www.reiniervanarkel.nl/575jaar.

AANMELDING
Mensen die zich willen aanmelden bij Reinier van Arkel hebben een verwijzing nodig van de huisarts.

Meer informatie? Kijk op www.reiniervanarkel.nl of bel met (073) 658 68 68 op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

WERKEN BIJ REINIER
Wil jij onze cliënten -van jong tot al ouder- helpen om het beste uit hun leven te halen? En wil je jezelf ontwikkelen en werken bij een organisatie waar bevlogenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan? Of het nu gaat om een baan of een stage- of opleidingsplaats: Reinier van Arkel is een organisatie waar medewerkers de ruimte krijgen om te groeien en zich verder te ontwikkelen. Bekijk de vacatures op www.reiniervanarkel.nl/vacatures.

Afbeelding