Groot onderhoud

aan woningen

rond Gildenhof

Na de bouwvakvakantie start woonstichting Sint-Joseph met groot onderhoud aan 113 eengezinswoningen in de straten Gildenhof, Selissenwal, Sint-Barbarastraat, Sint-Catharinastraat, Sint-Jorisstraat, Sint-Sebastiaanstraat en Vaandelstraat.

De werkzaamheden worden volgens de woonstichting vooral uitgevoerd aan de buitenzijde van de woning. Keukens, badkamers en toiletten die meer dan 25 jaar oud en in slechte staat zijn, worden op verzoek van de bewoners vervangen.

Met de werkzaamheden wordt er volgens de woonstichting naar gestreefd het energielabel van de woningen op te krikken naar label B. Ook worden de woningen veiliger door nieuwe sloten en rookmelders. Kiezen bewoners voor zonnepanelen, dan gaan ze nog meer besparen op hun woonlasten.

Gisteravond hield Sint-Joseph met aannemer Bouwgroep Moonen een inloopmarkt over de werkzaamheden in gemeenschapshuis De Walnoot.


Firma Voermans

maakt doorstart

na overname

Installatietechniek Voermans in Boxtel wordt overgenomen door Van Oers Installaties in Oisterwijk. Dat heeft curator Dirk School gisterochtend bekendgemaakt.

De firma Van Oers maakt onderdeel uit van de Van den Broek Groep te Oss. Algemeen directeur Niek van den Broek is verheugd dat hij een akkoord heeft bereikt over de overname van het bedrijf. Die overeenstemming is bereikt met curator School, die is verbonden aan advocatenkantoor Bogaerts & Groenen in Boxtel. School werd vorige week door de rechter-commissaris aangesteld om het faillissement van Voermans af te wikkelen.

Volgens directeur Van den Broek sluiten de activiteiten van Installatietechniek Voermans perfect aan bij de activiteiten van Van Oers Installaties, dat zich de afgelopen jaren succesvol heeft beziggehouden met de service op en verkoop van cv-installaties, loodgieterswerkzaamheden en het toepassen van duurzame producten in de regio Oss, 's-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven.

De Walnoot

VRIJDAG 30 JUNI

Koning Willem I College        08.00

Vrij biljarten        13.00

MAANDAG 3 JULI

Koning Willem I College        08.30

Pilates        09.30

Kaarten IVV        12.30

Biljart De Walnoot        13.00

Rikken en jokeren        20.00

DINSDAG 4 JULI

Koning Willem I College        08.00

Biljart Ursulanen        09.00

Koffie-inloop        10.00

Biljart KBO        13.00

Bridge Revanche        19.30

WOENSDAG 5 JULI

Koning Willem I College        08.00

Biljart Ursulanen        09.00

Gym        09.00

Wandelclub        10.30

Yoga        10.30

Kienen IVV        13.30

DONDERDAG 6 JULI

Koning Willem I College        08.30

Biljart Ursulanen        09.00

Biljart        13.00

Kienen Daphnia        20.00