Afbeelding
Foto: Peter de Koning

UITDAGEND SPELCIRCUIT IN BREDE SCHOOL DE WILGENBROEK

Scouting Boxtel sluit seizoen sportief af

Scouting Boxtel sloot zaterdag in samenwerking met Buurtsport Boxtel het seizoen af. In en om brede school De Wilgenbroek werden spelletjes georganiseerd voor alle jeugdleden.

In groepjes werd het circuit, bestaande uit negen spelletjes, afgelegd. Zoals KanJam, waarbij het doel was om een frisbee in een soort van ton te werpen. Bij het spel Tchoukball probeerden de scouts een bal tegen het doel te werpen. Die stuitte vervolgens terug, waarna een punt kon worden verdiend door de bal opnieuw te vangen. Verder was er ook een aantal spellen gebaseerd op sporten als hockey, rugby en volleybal.

Stijn en Pepijn (beide 7 jaar) kijken terug op een geslaagde dag. ,,Het waren leuke spelletjes en al onze vrienden waren er." Ook Victor (13) had het erg naar zijn zin. ,,De leden van andere groepen zie ik normaal niet zo vaak. Het is leuk dat we nu een activiteit hebben waar héél Scouting Boxtel aanwezig was, zodat je ook de anderen weer eens ziet."

De vereniging hoopt er een traditie van te kunnen maken om het seizoen gezamenlijk af te sluiten met een uitdagende activiteit.

FOTO ONDER: Een potje knotsbal tijdens de afsluitend van het scoutingseizoen. (Foto: Peter de Koning).