Afbeelding
Foto:

Talentvolle afsluiting van Bon Salon

Talent Factory uit Liempde kreeg zondag de eer drie weken Bon Salon af te sluiten. Acht kinderen tussen 7 en 15 jaar oud lieten zien welke ontwikkelingen op het gebied van zang en dans zij hebben doorgemaakt.

Van een dans op horrormuziek tot optredens op de muziek van Marco Borsato en Amy Winehouse: de talenten voerden een gevarieerde show op in de spiegeltent. Eerst voor familie, later voor het publiek dat vanwege de afsluiting van Boxtel En Route naar kasteelpark Stapelen was gekomen. Het publiek was onder de indruk van het lef van de talentjes, van wie een aantal zelfs solo een nummer ten gehore gebracht. Het optreden werd afgesloten met een swingende groepsdans.

Naythan (15) en Meindel (9) glunderden na afloop van het optreden voor hun families. ,,We hebben een masterclass van zo'n twintig weken gevolgd. Het is leuk om aan het publiek te laten zien waarvoor we zo hard hebben geoefend", vertelde Nathan. ,,Iedereen kon zien wat we hebben geleerd", voegt Meindel toe. Zij houdt het meeste van dansen, terwijl Nathan de voorkeur geeft aan zingen. ,,Al ben ik het dansen door Talent veel leuker gaan vinden." Allebei gaan ze door bij Talent Factory. ,,Je krijgt persoonlijke aandacht", zegt Nathan. ,,Er wordt geluisterd naar wat je wilt bereiken." Meindel noemt vooral de vrijheid als pluspunt. ,,Als we iets in een optreden anders willen, dan kan dat." (Foto: Peter de Koning).