Afbeelding
Foto:

OPEN DAG IN ZWEMBAD AAN SCHIJNDELSEWEG OP ZONDAG 2 JULI

Het Dommelbad in Boxtel breidt uit

Ruim tien jaar geleden, in december 2015, opende toenmalig burgemeester Frank van Beers Het Dommelbad aan de Schijndelseweg. Inmiddels hebben duizenden kinderen hun zwemdiploma's behaald bij het Boxtelse zwembad en zijn er allerlei zwem- en aquasportgroepen actief. Daar komt vanaf zondag 2 juli een fitnesscenter bij. Het Dommelbad houdt die dag tussen 10.00 en 14.00 uur een open dag met rondleidingen en demonstraties.

Sinds twee jaar is Het Dommelbad in handen van NLG, een organisatie met achttien vestigingen op het gebied van zwemmen, fitness en wellness. Het tienjarig jubileum van het Boxtelse zwembad wordt aangegrepen om de naam te wijzigen in NLG het Dommelbad. Bovendien word het aanbod uitgebreid met fitness. Iedereen die een all-in abonnement heeft of afsluit, kan vanaf 2 juli naast onbeperkt zwemmen en aquasporten ook onbeperkt fitnessen. ,,Hiermee spelen we in op de behoefte van de klant, die steeds bewuster wordt van het belang van bewegen", aldus manager Cees Dircken van Het Dommelbad. ,,Het is mooi om te zien dat ons publiek heel breed is: van moeders met baby's tot mannen en vrouwen op leeftijd." Zo biedt het zwembad onder meer aquabootcamp, aquazumba, fiftyfit (voor ouderen), zwangerschaps- en medisch zwemmen aan.

Tijdens de open dag op 2 juli heeft iedereen de mogelijkheid om kennis te maken met de faciliteiten van Het Dommelbad. Zo is het mogelijk om te zwemmen, deel te nemen aan de aquasport-demonstraties en te fitnessen. Ook worden rondleidingen gegeven en maken bezoekers kans op prijzen. Deelname aan de verschillende activiteiten is kosteloos. Kijk voor meer informatie op www.nlgroep.nl/dommelbad.

FOTO ONDER: Tijdens Boxtel En Route konden mensen zondag onder begeleiding een kijkje nemen in de machinekamer van Het Dommelbad. Van links naar rechts: Nienke van den Biggelaar, Annabel Omvlee en Fenne Habraken. (Foto: Peter de Koning).