Examens

Maurick College Vught

VMBO

Kaderberoepsgerichte leerweg

Boxtel: Imke van den Besselaar, Julius van Oosterhout. Esch: Bo Bekkers.

Theoretische leerweg

Boxtel: Chiel Cijffers, Alexandra Dekker, Joanna Duong, Quint van den Heuvel, Gijs de Jong, Thias Schellekens. Esch: Aafke Bergman, Roza Driessen, Britt van Kuringe, Lotte van de Ven.

HAVO

Boxtel: Silke van Esch, Luna Pijnenburg, Froukje Veerhuis. Esch: Madeline Bruger, Lieke van Dommelen, Mike van Esch, Joppe Kielstra, Floor Peijnenburg.

ATHENEUM

Boxtel: Sam Durlinger, Joris Kolsters, Sait Korkmaz, Jurren van Melis. Esch: Cato Laansma, Bouke van der Zanden

Kempenhorst Oirschot

VMBO

Kader beroepsgerichte leerweg

Boxtel: Luk Hobbelen, Rick van de Ven, Saskia van Nistelrode. Liempde: Romy van den Oetelaar.

Theoretische leerweg

Boxtel: Kelly van der Mijden, Janne van Weert. Liempde: Justin Raaijmakers.

Gymnasium Beekvliet

Boxtel: Tim van Dooren; Hilde Kerkhoven; Samir Mengari; Anton van der Struijk. Esch: Martijn de Man; Julius Verhees; Daan de Weirdt. Gemonde: Marieke Bergman; Anne van der Horst; Maarten Knip; Casper Mornout; David Mornout; Britt van Oorschot.

Rockacademie Tilburg

Lynyrd Denissen (oud-leerling van het Jacob-Roelandslyceum) is maandag met glans afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg. De show die de drummer samen met een studiegenoot verzorgde in Club Smederij in de spoorzone werd beoordeeld met een 9. Denissen is als slagwerker onder meer verbonden aan Boxtel's Harmonie, waar hij ook les geeft.


Beeldend Bosrand
beleeft zesde editie

De tweejaarlijkse expositie Beeldend Bosrand vindt zaterdag 24 en zondag 25 juni plaats. Komend weekeinde is alweer de zesde editie van de culturele activiteit.

De beeldentuin die rond de boerderij van organisator Tiny van der Sloot aan de Bosrand 1 wordt opgetuigd, zal volstaan met objecten van in totaal dertien beeldhouwers en keramisten. Zij komen wekelijks samen in het atelier van Van der Sloot en tonen dit weekeinde de door hun gemaakte werken.

WIJNPROEVERIJ

De vorige editie in 2015 werd bezocht door honderden mensen. Vooral wandelaars en fietsers grepen hun kans om de beeldentuin te bewonderen. Ook dit jaar wordt die aantrekkelijk aangekleed met bloemen, is er een terras waar koffie en thee worden geserveerd en kunnen mensen deelnemen aan een wijnproeverij. Het evenement begint beide dagen om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

De toegang is gratis.