Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

Examens

Bernadette van Ewijk, oud-inwoonster van Boxtel, is een van de winnaars van de afgelopen week in Los Angeles uitgereikte ISMS-prijs. Die ontving zij voor haar PHD-onderzoek 'Purchase Behavior of Consumers in Emerging Markets'. Haar promotoren zijn Els Gijsbrechts en Jan-Benedict Steenkamp. De winnaars zijn uitgekozen uit een sterk deelnemersveld door een selectiecomité van internationale academici. De oud-leerling van de Molenwijkschool en het Jacob-Roelandslyceum ontving net als de andere winnaars een cheque tijdens het 'Doctoral Consortium', dat voorafging aan de ISMS Marketing Science Conference. Bernadette hoopt eind dit jaar te promoveren aan de Universiteit van Tilburg.


Rikken en rummikuppen

In Kinderboerderij Boxtel aan het Apollopad start maandag 19 juni een wekelijks kaartmiddag. Bezoekers kunnen er van 10.00 tot 12.00 uur rikken. Op donderdag wordt voortaan op deze tijd Rummikub gespeeld. Het bestuur van de Kinderboerderij nodigt met name de wat oudere bewoners van de wijk Boxtel-Oost uit. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. Men kan vrijblijvend binnenwandelen.


Jeugdcircus Sim Sala Bim in spiegeltent

Jeugdcircus Sim Sala Bim uit Eindhoven verzorgde zaterdag in kasteelpark Stapelen een voorstelling voor kinderen van ouders die zijn verbonden aan de Voedselbank Boxtel en de Vincentiusvereniging. Na de pauze mochten ze zelf meedoen aan de voorstelling, die werd aangeboden door Lionsclub Dommel & Aa.

De serviceclub houdt elk jaar een of meerdere activiteiten die vallen onder de noemer 'feel good' en bijdragen aan een betere lokale samenleving. In navolging van een vorig jaar met veel succes gehouden uitstapje naar safaripark Beekse Bergen - ook voor cliënten van de Voedselbank en de Vincentiusvereniging - is besloten nu aan te haken bij de activiteiten in spiegeltent Bon Salon.

De kinderen werden, samen met hun ouders, op twee plaatsen in Boxtel opgehaald met een Engelse dubbeldekker. De circusmiddag werd afgesloten met een pannenkoek en ijs. (Foto onder: Gerard Schalkx).