Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

Snuffelen in spannend leesvoer bij vintagewinkel van Vincentius

In het kader van de Maand van het Spannende Boek hield de Vincentiusverenging Boxtel in haar vintagewinkel 't Vincentje aan de Van Leeuwenstraat vrijdag en zaterdag een boekenbeurs.

De opbrengst van de boekenbeurs gaat naar de activiteiten die de Vincentiusvereniging ontplooit. Het doel is geld bijeenbrengen voor individuele hulp aan inwoners die van een kleine beurs moeten rondkomen of ondersteuning bieden aan andere organisaties.

FOTO BOVEN: Tijdens de boekenbeurs in vintagewinkel 't Vincentje aan de Van Leeuwenstraat waren afgelopen weekeinde vooral thrillers, horrorverhalen en detectives te koop. (Foto: Gerard Schalkx).


Senioren

De Katholieke Bond van Ouderen (KBO) in Boxtel heeft voor haar leden de volgende activiteiten op het programma staan.

DINSDAG 20 JUNI

13.30 biljarten in De Walnoot.

13.30 hobbymiddag Kinderboerderij.

14.00 kienen in De Walnoot.

14.00 rondleiding Oertijdmuseum.

DONDERDAG 22 JUNI

13.30 bridgen in De Walnoot.

13.30 handwerken in Orion.

VRIJDAG 23 JUNI

13.30 rikken en jokeren in De Walnoot.

Politie

Plantenbak in brand

Een plantenbak op het pleintje tussen de zorgcentra Elisabethsdael en Vinckenrode aan de Mgr. Bekkersstraat vatte vrijdagochtend in alle vroegte door onbekende oorzaak vlam. Een medewerker en politieagent konden het vuur blussen met een schuimblusser en een emmer water.

Aanrijding rotonde

Op de rotonde La Salle is donderdagavond een fietsster aangereden door een automobilist. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist bleef ongedeerd.