Afbeelding
Foto: Daisy Renders

KLANT IN DE SPOTLIGHTS BIJ MODECENTRUM FRANS THEELEN

Verwenavond voor vrouwen slaat aan

Liefst zestig vrouwen kwamen vorige week donderdag voor de speciale Ladies Evening naar Modecentrum Frans Theelen. Filiaalmanager Martin Heijmans kijkt terug op een geslaagde avond. ,,Het evenement werd positief ontvangen door iedereen."

De volgende dag brachten zelfs al een paar van de vrouwen opnieuw een bezoekje aan de modewinkel aan de Stationsstraat, vertelt Heijmans. ,,Het was dan ook een leuke avond. Vooral de shoot met een professionele fotograaf viel goed in de smaak. Dat rondt zo'n avond echt goed af."

Op de avond zelf kon de groep allerlei mode bekijken en passen. Daarnaast toonden mannequins de laatste modetrends en liepen er allerlei specialistes rond die beautytips gaven. En dat alles onder het genot van een hapje en een drankje. Als afsluiter kreeg iedere bezoeker een speciale goodiebag mee naar huis.

140 JAAR THEELEN

Bij veel klanten is bekend dat het modecentrum kleding voor jong en oud heeft hangen. Maar dat de winkel ook lingerie, nacht- en badkleding verkoopt, is minder bekend. Dat was de reden een speciale vrouwenavond te organiseren in het Boxtelse filiaal.

Bovendien bestaat Modecentrum Frans Theelen in 2017 liefst 140 jarig. In verband met dit jubileum vinden dit jaar nog meer activiteiten plaats. Welke dat zijn, kan filiaalmanager Heijmans nog niet verklappen. ,,We gaan later dit jaar in ieder geval ook iets organiseren voor mannen en kinderen. Elke doelgroep komt in de spotlights te staan."


Open Coffee

De netwerkbijeenkomst Open Coffee Het Groene Woud vindt woensdag 14 juni plaats bij kantoorinrichtingproducent Ahrend aan de Kofferen 60 in Sint-Oedenrode. De bijeenkomst is bedoeld voor enthousiaste ondernemers uit Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode en duurt van 09.00 tot 11.00 uur. Meer weten? Mail naar opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com.

Je haar laten doen, uitleg krijgen over producten: het was allemaal mogelijk tijdens de Ladies Evening bij Modecentrum Frans Theelen. (Foto's: Daisy Renders).