Afbeelding
Foto: Daisy Renders

CAST THEATERPRODUCTIE VERZORGT FLASHMOB IN SUPERMARKT

Witte Geit loopt warm bij Albert Heijn

Met een vrolijk klinkend 'We zijn op de wereld om mekaar te helpen, nietwaar' heeft de cast van theaterproductie Witte Geit supermarkt Albert Heijn even op stelten gezet. Vrijdagavond klokslag zes uur ging een alarmbelletjes af en bleken zich overal in de winkel acteurs en actrices te bevinden, die spontaan begonnen te zingen en dansen.

Het lied uit de musical 't Schaep met de 5 pooten (1969) maakt deel uit van het programma dat vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni te zien is in de aula van het Jacob-Roelandslyceum. Onder regie en muzikale leiding van respectievelijk Lieke Faber en Dave Hanhart wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de voorstellingen. ,,We zijn al aardig op weg, maar de echte piek moet nog komen", vertelde Faber bij Albert Heijn. ,,De moet de spanning lang genoeg vast houden om straks echt te kunnen vlammen."

Het verrassingsoptreden in Albert Heijn - een van de sponsors van Witte Geit - werd gefilmd door een cameraploeg. Volgende week wordt het filmpje gedeeld via de sociale media-kanalen van de Boxtelse supermarkt. Eigenaar Ronald de Jong acteert ook in het filmpje. De vrolijkheid van de cast werkte aanstekelijk in de winkel. ,,Het is de bedoeling dat deze feelgood-productie straks heel veel energie van het podium naar de zaal stuurt", zegt Faber. ,,We willen laten zien dat de wereld eigenlijk nog niet zo slecht is als we soms denken." Ruim 80 procent van de toegangskaarten is al verkocht. (Foto: Daisy Renders).