Afbeelding
Foto: Hans van Doorn

'BOXTEL VERBINDT' OP DONDERDAG 15 JUNI

Vrijwilligersbijeenkomst in spiegeltent Bon Salon

'Boxtel verbindt'. Dat is het thema van een vrijwilligersbijeenkomst die donderdag 15 juni wordt gehouden in spiegeltent Bon Salon. De middag voor en door vrijwilligers wordt georganiseerd door de gemeente Boxtel en omvat een uitgebreid informatief en cultureel programma.

Het doel van de middag is verbinden en inspireren. Wethouder Eric van den Broek is een van de kartrekkers van de bijeenkomst en houdt een openingswoord in Bon Salon. Hij sprak al eerder de verwachting uit dat de middag, die duurt van 13.00 tot 17.30 uur, de eerste bouwstenen kan aandragen voor een nieuw, toekomstbestendig vrijwilligersbeleid. ,,Dit nieuwe beleid ontstaat in een samenwerking van vrijwilligers, het vrijwilligerssteunpunt van ContourdeTwern en de gemeente Boxtel", aldus Van den Broek.

De verwachting is dat tientallen betrokkenen de bijeenkomst zullen bijwonen. Vrijwilligers van veel organisaties en verenigingen zijn uitgenodigd. Ze krijgen onder meer een voordracht van David Wijnperle over 'Verbinding' en worden getrakteerd op een voorstelling van theatergroep BINT.

Meer informatie over de vrijwilligersbijeenkomst is verkrijgbaar bij Arnold van de Wiel van ContourdeTwern, telefoon (0411) 65 58 99.


Bon Salon

Workshop Boxtheater

'Spiegelbeeld, verbind eens even' is het motto van een theaterworkshop die Boxtheater woensdag 14 juni van 20.00 tot 22.00 uur verzorgt in spiegeltent Bon Salon. Samen met de acteurs en de regisseur doen deelnemers mee aan de workshop. Interesse? Mail naar reservering@boxtheater.nl. Deelname is gratis.

Dükerskoor

Het Dükerskoor uit Boxtel staat maandag 12 juni van 20.00 tot 22.30 uur op de planken in spiegeltent Bon Salon. Bezoekers kunnen meezingen met smartlappen, levensliederen en zeemansliedjes.

Zanggroep Con Fervore

Donderdag 15 juni zingt zanggroep Con Fervore van 20.00 tot 22.00 uur in Bon Salon. Het repertoire omvat afwisselden liedjes in het Nederlands, Engels, Afrikaans en Zweeds. De toegang is gratis.