Herenboeren

Wilhelminapark

in spiegeltent

Herenboeren Wilhelminapark heeft spiegeltent Bon Salon morgen, vrijdag 9 juni gereserveerd voor een informatieve bijeenkomst. In kasteelpark Stapelen wordt teruggeblikt op het startmoment van de Herenboeren, twee jaar geleden op dezelfde locatie.

In de spiegeltent zetten in 2015 de eerste 24 mensen een handtekening onder een overeenkomst om daarmee het startsein te geven van de eerste Herenboerderij in Nederland. Tijdens de bijeenkomst die nu wordt gehouden, staan de leden van Herenboeren Wilhelminapark op feestelijke wijze stil bij de vlotte ontwikkelingen die de coƶperatie doormaakt. Belangstellenden die nog niet aangesloten zijn bij de Herenboeren zijn eveneens welkom en kunnen zich laten informeren over de activiteiten in het Wilhelminapark. Er is plaats voor maximaal 150 bezoekers. Aanmelden is vereist en kan via e-mail: wilhelminapark@herenboeren.nl.

Tijdens de bijeenkomst worden tal van lekkere hapjes geserveerd, die bereid zijn met producten die op de Herenboerderij zijn geteeld. Ook wordt een herenboerenquiz gehouden en krijgen onlangs toegetreden leden een certificaat uitgereikt.

DONATIE

Tijdens de feestelijke bijeenkomst in Bon Salon wordt bekendgemaakt wie zonder betaling van 2.000 euro lid kan worden van de Herenboeren Wilhelminapark. Volgens de coƶperatie is een 'weldoener' opgestaan die dit bedrag heeft gedoneerd zodat ook mensen met een kleine beurs kunnen aansluiten bij het initiatief. Wie in aanmerking wil komen voor het lidmaatschap van de Herenboeren, maar onvoldoende financiele middelen heeft, kan zich melden via het eerder genoemde e-mailadres.


Ars Vivendi Musica

Cultureel genootschap Ars Vivendi houdt zondag 11 juni om 14.00 uur in spiegeltent Bon Salon een muzikale middag met optredens van het Pythagoras Kwartet en het Bosch Kwartet. Op het programma, dat Ars Vivendi Musica heet, staan werken van onder meer Haydn, Solokov, Liadov, Borodin, Debussy en Herzogenberg. De muzikale middag is gratis toegankelijk.