THEMA CAMPING

Boxtel maakt zich op voor vakantieweek

De Kindervakantieweek, sinds enkele jaren weer vast op de agenda in Boxtel, vindt pas plaats in de laatste week van de zomervakantie. Tóch is de organisatie al volop gestart met de voorbereidingen. Kinderen kunnen zich inschrijven, daarnaast worden vrijwilligers gezocht die een dag(deel) mee willen helpen.

Dit jaar is het thema van de Kindervakantieweek 'Camping'. Kinderen van de basisschool kunnen van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 augustus spelen, knutselen, timmeren en deelnemen aan sportieve activiteiten bij brede school De Wilgenbroek aan de Dr. De Brouwerlaan in Boxtel. De activiteiten worden afgesloten met een campingdisco en bingo.

INSCHRIJVEN

Inschrijven is mogelijk via de website www.kindervakantiewerkboxtel.nl (één formulier per kind). Er kunnen maximaal 250 kinderen deelnemen; momenteel heeft de helft zich ingeschreven. De inschrijving is definitief als het geld (9 euro per kind per drie dagen) is overgemaakt naar rekeningnummer NL90 INGB 0006 7718 13 ten name van Kindervakantiewerk Boxtel.

De organisatie is dringend op zoek naar vrijwilligers. Zij kunnen zich ook opgeven via het inschrijfformulier op bovengenoemde website.


De Keistampers

houdt 46e editie

avondvierdaagse

Wandelsportvereniging De Keistampers houdt van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 juni de 46e editie van de avondvierdaagse. De feestelijke intocht is ook dit jaar op de Markt waar wethouder Herman van Wanrooij de prijzen uitreikt aan de scholen met de meeste deelnemers.

De eerste etappe van de avondvierdaagse vertrekt dinsdag 13 juni vanaf 18.00 uur bij het Jacob-Roelandslyceum aan de Grote Beemd. Woensdag 14 juni is het vertrekpunt gemeenschapshuis De Walnoot aan de Reginahof in de wijk Selissenwal. Het kerkdorp Lennisheuvel is donderdag 15 juni het decor van de avondvierdaagse; alle deelnemers vertrekken om 18.00 uur vanaf de Sint-Theresiaschool. Muzikanten van fanfare Sint-Arnoldus zorgen voor muzikale ondersteuning.

De intocht op 16 juni start met het vertrek van alle wandelaars bij het JRL om 17.30 uur (10-kilometerlopers) en 18.30 uur (5-kilometerlopers). De wandelaars komen dan ongeveer gelijktijdig aan op de Markt. Onderweg wordt de karavaan getrakteerd op muziek van de Gildenbondsharmonie en Boxtel's Harmonie.

INSCHRIJVEN

Meedoen aan de avondvierdaagse? Stuur dan een e-mail naar dekeistampers@live.nl. Wie voor een herinnering in aanmerking wil komen, dient door te geven hoe vaak is meegedaan aan het evenement. Deelname kost 4,75 euro met herinnering, wie geen herinnering wenst betaalt 3,25 euro.