Afbeelding
Foto: Peter de Koning

SPIEGELTENT BIJ STAPELEN MOET INWONERS BOXTEL VERBINDEN

Bon Salon klaar voor de eerste gasten

Met meer dan zestig grote en kleine culturele en sociaal-maatschappelijke activiteiten biedt Bon Salon vanaf zaterdag 3 juni drie weken lang vertier voor jong en oud in Boxtel. De historische spiegeltent van Cees de Wildt en Wies Vissers uit Tiel is na twee jaar terug van weggeweest en gaat onderdak bieden aan muziek, koorzang, kunst en kindervertier.

Verbinden is het toverwoord dat centraal staat. Bon Salon is het vehikel waarmee de gemeente Boxtel wil bereiken dat groepen inwoners, al dan niet aangesloten bij verenigingen en organisaties, samenwerking zoeken. Dat moet leiden tot meer onderlinge contacten en verbondenheid.

Dat Boxtel zin heeft in een feestje bij de spiegeltent lijkt op voorhand duidelijk. Na een eerste oproepje regende het aanmeldingen en stonden tientallen organisaties in de rij om evenementen te organiseren.

Brabants Centrum besteedt elke week uitgebreid aandacht aan de activiteiten die in spiegeltent Bon Salon gehouden worden. Deze week staat het complete programma met een reeks voorbeschouwingen op de pagina's 18 tot en met 20.

FOTO BOVEN: Vrijdagochtend werd in kasteelpark Stapelen een begin gemaakt met de opbouw van spiegeltent Bon Salon. De officiƫle opening is zaterdag 3 juni. (Foto: Peter de Koning).