Afbeelding
Foto: Peter de Koning

OPBRENGST GAAT NAAR TWEE GOEDE DOELEN

Summer Experience kent een sportieve aftrap

De Feel Good Fair en de feestavond in café De Adelaar van het driedelige evenement Summer Experience komen steeds dichterbij. Vóórdat er echter lekker geshopt kan worden en de voetjes van de vloer gaan, leveren dertien mannen en vrouwen eerst een prestatie van formaat. Zij proberen in dertig dagen vijf kilogram kwijt te raken in Daniel's Gym aan de Boxtelse Markt. Maandag was de aftrap van de Summer Body Shape Challenge en kregen de deelnemers informatie van personal trainer Sharon Rooth.

Supergemotiveerd. Dát zijn de deelnemers aan de Challenge zeker. Vorige week zijn ze allemaal gewogen en gemeten in afslankstudio Change van Esther Tops. Ook kregen ze een aangepast dieet met een maaltijdvervanger én recepten om inspiratie op te doen voor gezonde voeding. Het enthousiasme van de groep komt ook voort uit hun inzet voor borstkankerfonds Pink Ribbon en ontwikkelingsorganisatie Bewa Ghana. Daar gaat de opbrengst van de actie naartoe.

Het eerste deel van het drieluik van Summer Experience is sportief, de overige twee activiteiten zijn vooral feestelijk. De Challenge wordt vrijdag 30 juni van 15.00 tot 18.00 uur afgesloten met de gratis toegankelijke Feel Good Fair in Daniel's Gym met tal van kraampjes op het gebied van mode en lifestyle. Tijdens de markt wordt onthuld hoeveel kilo de deelnemers samen zijn afgevallen.

Aansluitend aan de Feel Good Fair vindt de Summer Experience Party in zaal De Adelaar aan de Baroniestraat plaats met artiesten als De Dorini's, Henk Dissel en deejay Frank Stans. Dan worden niet alleen de bedragen bekend gemaakt die zijn opgehaald voor Bewa Ghana en Pink Ribbon. Er wordt ook een televisie verloot van EP Rickelmann. De kaarten voor het festijn kosten tien euro en worden verkocht bij Iris Kappers (Molenstraat), De Adelaar en Natasja Fashion (Rechterstraat). (Foto: Peter de Koning).